Radics Gigi párkapcsolatáról vallott
2022-08-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Radics Gigi az ország egyik legismertebb énekesnője és egy boldog kislány büszke anyukája, aki foggal-körömmel védi a kíváncsiskodók elől a magánéletét. Az utóbbi időben nem nagyon osztott meg a családjáról fotókat vagy rövidebb szösszeneteket, ezért sokan a lehető legrosszabbra kezdtek gondolni.

Az énekesnő az Instagram-oldalán nemrég egy kérdezz-felelek játékot indított. Követői előtt egy kicsit jobban megnyílt, így nem meglepő, hogy a párkapcsolatát érintő kérdéseket is kapott.

„A kislány apukájával még együtt vagytok?” – szólt az egyik kérdés, amelynek az írója azt is hozzátette, nem rosszindulatból kíváncsiskodik, csupán azért, mert nem szokta látni őt a közösségi médiás bejegyzésekben.

Az énekesnő higgadtan válaszolt a kérdésre, őszintén beszélve a párkapcsolatáról.

"Annyira sokszor megkapom mostanában ezt a kérdést, és arra jutottam, ha az ember nem posztol a párjával, az akkor igazából nem is létezik manapság"– kezdte Gigi. Hiszen valóban, ő alig posztol a párjával. „Na, de igen, egyébként igen!” – válaszolt az énekesnő, akiről így biztosan kijelenthetjük, hogy együtt van gyermeke édesapjával, akivel továbbra is olyan harmonikus a kapcsolatuk, mint korábban.

Radics Gigit imádják a rajongók, a boldogságát pedig mindennél többre tartják. Sokan azt is szeretnék már tudni, hogy a kislány érkezése után vajon mikor lesz esküvő. Ám erre az énekesnő csak ennyit felelt: „Köszönjük szépen, de egyelőre nem tervezzük”.

Forrás: Blikk