Álomesküvője részleteiről mesélt Dobó Ági
2022-08-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dobó Ági és párja tavaly novemberben tartották meg a polgári esküvőjüket, akkor szűk körben ünnepeltek, de néhány hete a nagyszabású ceremóniát is megtartották.

A pár már tizenkét éve van együtt, két gyermekük is született, Benedikt 2013-ban, Nataniel pedig 2016-ban. Nagyon sok rajongó csodálkozott azon, hogy ilyen későn került sor a házasságkötésre, de a szépségkirálynő férje már korábban elárulta, azért nem kérte meg Ági kezét, mert szerette volna megvárni a megfelelő pillanatot.

Az esküvő tökéletesen sikerült, a vendégek nagyon jól érzeték magukat. Ági csodás ruhája mindenkit lenyűgözött, a szépségkirálynő sugárzott a boldogságtól. Az Instagram- oldalán már közzé is tett néhány részletet az esküvőről, de úgy tűnik, hogy még maradtak olyan pillanatok, amelyeket szívesen megosztana rajongóival.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agnes dr Kis - Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés


A szépségkirálynő nemrég egy napig elérhető Instagram- sztoriban kérdezte meg követőit az esküvőről, egy rajongója azonban arra volt kíváncsi, hogy Ágiék nagy napja kinek szólt valójában.

"Az életünk viszonylag sok részét mutatjuk a külvilágnak nap, mint nap. Azt gondolom, hogy a 2 napos esküvőnk 48 órájából pár percnyi kisvideó, szép pillanatot megörökítő fotó megmutatásával az, ami ott, akkor és ahogyan történt, mit sem veszít számunkra az értékéből, intimitásából, stb, és ha nem tennénk ezeket a részleteket nyilvánossá, zárt falak mögött, az emlékezetünkben őriznénk csak is PONTOSAN UGYANÍGY, UGYANEZT, ugyanezen helyszínen, szolgáltatókkal, vendégekkel, programokkal választottunk volna. Nem tudnék olyan aspektust említeni, amire ne azért került volna sor, vagy esett volna választás, mert MI azt szerettük volna... a "külvilág"hoz nem igazítottunk semmit, a saját vágyainkhoz, elképzeléseinkhez viszont mindent" - fogalmazta meg Dobó Ági.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agnes dr Kis - Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk