Megnősült Csepregi Éva fia
2021-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy a boldogság Csepregi Éva családjában: megnősült az énekesnő 29 éves fia. Dávid még pénteken Szentendrén vette el kedvesét, Dórit, az esküvőn pedig a szűk családi kör is részt vett. Bár a friss férj apai családjából, Skóciából végül nem tudott mindenki részt venni a nagy napon, Csepregi szerint is így nagyon jól érezte magát az ifjú pár. Ő is nagyon örül a szerelmesek egybekelésének, ugyanakkor nem tagadja, kissé furcsa érzés számára, hogy fia férj lett, immáron saját családdal.

 

"Amellett, hogy meghatódtam az esküvőn, meglepett, hogy milyen érzések ébredtek bennem: egyszerre volt örömteli és szomorkás élmény. Boldoggá tesz a boldogsága, de közben nehéz dolog ez...”

Szerencsére az énekesnő remek kapcsolatot ápol a menyével is: mint mondta, a lányaként szereti fia választottját.

„Ha együtt vagyunk, nagyon sokat nevetünk, jól érezzük magunkat a menyemmel és a fiammal egymás társaságában. Szerintem jó fej anyós vagyok” – mesélte a már szívesen unokázó Csepregi, hozzátéve:„Ha kérdeznek, elmondom a véleményem, de nem vagyok tolakodó, kéretlenül nem traktálom őket. Bár nyilván több élettapasztalattal rendelkezem, nem védhetem meg őket az élettől”.

Forrás: Blikk