Kiderült, hogyan kérte meg Metzker Viktória kezét a párja
2021-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bombaként robbant a hír, hogy Metzker Viktóriát eljegyezte párja, a BSW-ből ismert Gaben. A lánykérés nagyon romantikusra sikerült, az eseményre pedig egy Miskolc melletti helyszínen került sor, ahová a pár rendszeresen visszajár.

 

Gaben és Viki már több mint másfél éve alkotnak egy párt, beszélgettek is már többször arról, hogy együtt szeretnék leélni az életüket, de leánykérésről és esküvőről eddig még nem volt szó. Éppen ezért érte Vikit váratlanul a dolog, amikor Gaben előkapta a gyűrűt, méghozzá egy körhintán.

„Nem tudtam semmit, fogalmam sem volt róla, hogy mire készül Gabi! Azt mondta, hogy mielőtt beindulnak a fellépések elvisz egy kicsit pihenni két napra, a kedvenc helyünkre, a Tündérkertbe, ahová rendszeresen visszajárunk. Tudta, hogy nagyon szeretem ezt a helyet, olyan nekem, mint egy kis ékszerdoboz, mintha Alíz világába cseppentünk volna Csodaországban.” – mondta mosolyogva Metzker Viktória, majd hozzátette, hogy óriási meglepetés volt, amikor párja nem mindennapi körülmények között elővette a gyűrűt és feltette a nagy kérdést."Nagyon romantikus volt! A Tündérkertben van egy körhinta, olyan, mint a mesékben. Annak a tetején kérte meg a kezemet. Letérdelt, elővette a gyűrűt és feltette a nagy kérdést. A körhinta közepén pedig ott voltak a közös képeink."– mesélte a lánykérés részleteit Viki.

„Kiderült, hogy igazából már fél éve szervezte és tervezte Gaben ezt az egészet, a gyűrűtől elkezdve a helyszínig. Tavaly óta tudta, hogy meg akarja kérni a kezemet.” – magyarázta Viki, aki azonnal igent mondott párja kérdésére.

„Az esküvőt szűk egy év múlva szeretnénk megtartani. Jövő április-május környékére tervezzük. De eddig ilyenekről még nem beszéltünk, most kezdtük el tervezgetni ezt az egészet. Azt még nem tudjuk, hogy mennyi embert hívunk meg, de abban már biztosak vagyunk, hogy lesz templomi és polgári szertartás is. Szeretnénk, ha a családunk ott lenne és a legjobb barátaink is, de egyelőre még annyira friss minden, hogy a részletek kidolgozása várat magára.” – zárta a beszélgetést a friss menyasszony.

Forrás: Blikk