Kunovics Katinkára rátalált a szerelem
2021-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szerelmet hozott a vírushelyzet Kunovics Katinkának. A Romantic énekesnője egy társkeresőn ismerkedett meg Zoltánnal, aki szintén zenész, találkozásukat pedig annak köszönhetik, hogy a vírushelyzet miatt a férfi nem dolgozhatott hajón, mint korábban.

– Egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg, ahol én arc nélkül voltam fenn, hisz sokan felismernek még mindig, nem akartam, hogy emiatt írjanak rám. Zolit már láttam a Facebookon, és amikor belebotlottam a társkeresőn, nagyon megörültem – mesélt megismerkedésük kezdetéről a Blikknek Katinka, Zoltánnal pedig az első beszélgetés után gyorsan egymásra hangolódtak.

– Tavaly nyáron kezdődött a szerelmünk, amit tulajdonképpen a vírushelyzetnek köszönhetünk, hisz akárcsak korábban én, Zoli is egy hajón dolgozott zenészként, de a helyzet miatt nem indultak a járatok, ezért itthon volt éppen. Hamar kiderült, hogy sok közös vonás van bennünk, és a kislányommal is nagyon jól kijönnek, ezért nem is vártunk sokat és fél éve összeköltöztünk.

Katinka a Blikknek azt is elárulta, lánykérés ugyan még nem történt, ám ő szívesen férjhez menne, ha Zoli feltenné neki a nagy kérdést.

– A párom volt már házas, én azonban nem. Úgy érzem, Zoli személyében megtaláltam az igazit, ha megkérné a kezem, természetesen igent mondanék neki – mosolyodott el az énekesnő, aki már nem tervez több gyereket. – 44 éves vagyok, nem tervezek még egy babát, de ha esetleg véletlenül becsúszna, nem lenne szívem elvetetni. Ez azonban nem téma közöttünk, nem tervezünk közös gyereket.

Katinka az esküvő előtt mindenképpen szeretne újra lefogyni, hisz az otthon töltött idő alatt őt sem kerülték el a pluszkilók.

– Sajnos nem ismeretlen számomra a jojoeffektus, nálam húsz kiló úgy vándorol föl és le, mint másnál egy-két kiló. Most éppen pluszban vagyok sajnos, húsz kiló szaladt fel rám, amiből azonban ötöt már leadtam – mesélte Katinka, aki sajátos fogyókúrával készül a nyárra.

– Csak úgy tudok fogyni, ha nem eszem, ez nálam mindig is így volt. Tudom, hogy ez nem egészséges, de kipróbáltam már sok mindent és semmi nem használ, hiába tornázom vagy eszem diétásan, rólam egy kiló sem mozdul. Azt vettem azonban észre, hogy az évek előrehaladtával még ezzel a módszerrel is egyre nehezebben mennek le a kilók.

Forrás: Blikk