Megnősül Leonardo DiCaprio?
2024-04-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Méretes ezüstékszert villantott Leonardo Dicaprio barátnője, Vittoria Ceretti a gyűrűsujján.

Los Angelesben kapták lencsevégre a párost, amint egy gyorsétterem standjánál vártak az ebédjükre. A DailyMail videójában és a fotókon is jól látszik, hogy a páros megpróbálta leplezni magát, de nem sikerült: a sapka, a maszk és a nagy napszemüveg ellenére is kiszúrták őket, mi több, a 25 éves modell ujján a gyűrűt is.

A 49 éves színész tavaly nyár óta alkot egy párt fiatal kedvesével, akivel a kapcsolatuk harmonikus. Amikor az olasz szupermodell színész hátára tette a kezét, akkor lehetett felfedezni a gyűrűt.

Az öltözékük és a randevú helyszíne is arról árulkodik, hogy jól összeszokott párosról van szó, hiszen mindketten sportosan, lazán öltöztek fel, és a helyszínválasztás is átlagos volt, vagyis már nincs szükségük arra, hogy lenyűgözzék egymást.

Dicaprio többször kijelentette már, hogy a fiatal lányokat részesíti előnyben, a barátai pedig korábban úgy fogalmaztak, a 25 éves Vittoriában minden megvan, amire a színész vágyik, így elképzelhető, hogy Leo meg is tette az első lépést az elköteleződés felé, azaz megkérhette kedvese kezét egy mutatós ékszerrel. A Titanic sztárja ugyanakkor a botlásairól is híres: nemrég a TMZ oldalára kerültek ki olyan fotók, amiken Teyena Taylor énekesnővel lejt vad táncot, ezért akár engesztelésképpen is vehette a drága ékszert a kedvesének.