Csutiék jövőre már belevágnának a családalapításba
2024-04-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az influenszer számára fontos, hogy fel tudjon nézni egy nőre, így nagyon boldog amiatt, hogy a párja segít neki a marketingcégénél. A pár között a munka mellett már a gyermekvállalás is szóba került. Nem zárkóznak el ennek gondolata elől, de úgy érzik, náluk semmi sincs időhöz kötve.

Februárban mi is beszámoltunk arról, hogy Szabó András Csuti és kedvese, Bianka között csak úgy lángol a szerelem, és a több mint egy éve tartó kapcsolatuk során már a családalapítás is szóba került. Az üzletember és párja korábban a Tényeknek vallották be, hogy úgy érzik, kellően erős ahhoz a kapcsolatuk ahhoz, azt magasabb szintre emeljék.

– Most már megszokta azt az élethelyzetet, amiben mi vagyunk. Azt tartjuk reálisnak, hogy végezze el az egyetemet, onnantól kezdve nálunk egyéb kérdés nincs – fogalmazott nemrég a kétgyermekes apuka, akinek a szerelme az egyetem mellett is segít neki a marketingcégénél.

Csuti örök példaképeiként tekint a nagyszüleire, akik mindig ösztönözték őt a tanulásra. Nagypapája a Móra Könyvkiadónál dolgozott, később pedig Leslie L. Lawrence-szel alapított saját kiadót, majd az influenszer nagymamájával együtt a szegénységből szépen lassan a jómódig küzdötték fel magukat. Hiába azonban a gazdagság, így is két lábbal a földön maradtak, és nem vették meg unokájuknak az áhított sportcipőjét. Csuti ugyanezt a mentalitást szeretné továbbadni a saját gyerekeinek is, így Medit is Ninát is úgy neveli, hogy mindenért meg kell dolgozni, amit az ember szeretne elérni. Azonban elárulta, sem a gyerekeinek, sem a kedvesének nem kell aggódnia az anyagiak miatt.

– Közös kasszán vagyunk, számomra mi sem egyértelműbb ennél. Ugyanakkor imponál nekem, hogy kérte, az egyetem mellett nálam, a marketingcégemnél dolgozhasson, és nagyon ügyes. Nekem fontos, hogy fel tudjak nézni egy nőre, nem hiszek a klasszikus férfi-női szerepekben. Ugyanakkor nem várom el, hogy az egzisztenciánk akárhányad részét ő teremtse meg – szögezte le Csuti, aki a családalapításról is ejtett néhány sejtelmes szót.

Bius idén diplomázik, ez most az elsődleges. Utána viszont minden elképzelhető. Semmi sincs időhöz kötve nálunk

– vallotta be.