Tóth Dávid így él a mostani szerelmével
2024-04-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tóth Dávid komoly döntést hozott a magánéletében, amely a sportolói karrierjére is kihat.

Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó a kiváló eredményei mellett a tévés szerepeléseiről is ismert, hiszen az Exatlonban, az Ázsia Expresszben és A Nagy Ő-ben is szerepelt. Utóbbiban számos nő harcolt a kegyeiért, ám a választottjával végül nem maradtak sokáig együtt. Ezt követően egy ideig nem beszélt a magánéletéről, ugyanis többször belefutott olyan románcokba, amelyekből nem alakult ki komolyabb kapcsolat. Pár hete azonban elárulta, hogy ismét foglalt a szíve, ráadásul a titokzatos párját is megmutatta.

Dávid őszintén beszélt arról, hogy korábban mi miatt nem volt túl szerencsés a szerelemben...

– Sok fontos pillanatban nem tudtam a párjaim mellett lenni, és ezt megsínylették a kapcsolataim. A szakítások miatt döntöttem úgy, hogy ha az élsportot abbahagyom, nem akarom ezt az életvitelt folytatni, így nem leszek edző. Ugyanúgy hónapokra táborban lennék... de tanultam a múltból. Természetesen az evezés megmaradt az életemben, a Kajak-Kenu Szövetségben dolgozom – mesélte a sportoló, aki először szólalt meg az újdonsült kedvesével való megismerkedéséről.

– Egy edzőteremben ismerkedtünk meg Timivel, és több mint három hónapja vagyunk együtt. Nem nagy idő, de én mégis nagyon bizakodó vagyok. Azt a pici pluszt, amit rég nem éreztem egy lánynál, azt nála újra érzem. Igazából mindennap együtt vagyunk Timivel, úgyhogy küszöbön áll az összeköltözés. Mire is várjunk? Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, hasonló a gondolkodásunk, az értékrendünk. Mindketten úgy érezzük, nagyon összeillünk. (…) Semmit sem akarok elkiabálni, de igen, lehet, hogy Timi a nagy Ő az életemben – mondta Dávid.