Meghan és Harry botrányos interjújáról újabb részletek derültek ki
2021-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gayle King, aki jó barátságot ápol Meghan Markle-el és Oprah Winfrey-vel elárulta egy amerikai lapnak, hogy a hercegné és férje, Harry herceg leleplező interjúja a királyi családról később került volna adásba, ha Fülöp herceg nem épült volna fel.

 

A barát hozzátette, hogy egyébként az interjút még az előtt vették fel, hogy a herceg kórházba került a szívproblémái miatt, ám szerencsére mostanra hazaengedték. Azonban Meghanéknak volt egy B-terve arra az esetre, ha a herceg meghalt volna, akkor nem került volna adásba március 7-én az interjú.

A nagy port kavaró interjúban Meghan azt állította: az uralkodófamília kis híján öngyilkosságba hajszolta áskálódásával.

"Szégyelltem bevallani Harrynek is, mivel küszködöm, mert tudtam, mennyi veszteség érte. Ám tudtam, ha nem nyílok meg neki, odáig fajul a helyzet, hogy végül meg is teszem, egyszerűen nem akartam tovább élni, félelmetes volt" – mondta az interjúban Meghan, aki rasszizmussal is vádolta rokonait. "Többször felvetődött, vajon a gyermekünknek mennyire lesz sötét árnyalatú a bőrszíne, végül hercegi titulust sem kapott, így védelmet sem biztosítottak neki".

Emellett azt is állította, hogy sógornője, Katalin hercegné (38) megríkatta, apósa, Károly és anyósa, Kamilla (73) pedig információkat szivárogtatott róla a sajtónak.

Forrás: Blikk