Járai Kíra volt már féltékeny férjére
2021-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem hisz Istenben, egyszer volt nagyon féltékeny, és a mai napig nincs jóban a Nyerő Páros néhány szereplőjével Járai Kíra.

 

Járai Máté Jászai Mari-díjas színész felesége, a szinkronrendezőként tevékenykedő Kíra volt ezúttal a Pár Perc Adrival Podcast vendége. Kíra a beszélgetés során őszintén elárulta, nem hisz Istenben, s egy kifejezetten ateista családban nőtt fel.

„Amiben hiszek, amiben biztos vagyok, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, tehát nem csak itt van élet (...). Az energiákban hiszek” – válaszolta Kíra.

Ahogy arról korábban Járai Máté ő maga nyilatkozott: alkoholproblémákkal küzdő szülei miatt igen nyomasztó közegben nőtt fel, később emiatt idegösszeomlása is volt. Az alkoholista szülőkről jelenleg Máté és felesége gondoskodik. Kíra a podcast-beszélgetés során azt mondta, nagyon haragszik Máté szüleire, de nemcsak rájuk, általában azokra az alkoholistákra, „akik semmit sem tesznek azért”, hogy nehéz helyzetükből kikerüljenek.

„Én a munkám során is gyakran találkozom alkoholista színészekkel, akikkel együtt kellene dolgozni. Nem nagyon ismerek olyan családot, ahol nincsenek alkoholista hozzátartozók vagy a szűkebb, vagy a tágabb rokonságban, nyilván nálunk is. Nem vagyok ezzel kapcsolatban megbocsátó. (...) Persze, igen, egyrészről egy betegség, de nem olyan, ami ellen nem lehet tenni. Én abban hiszek, hogy valaki genetikailag hajlamosabb a függőségekre, teljesen egyértelmű, de ez ellen lehet küzdeni, mint ahogyan nagyon sok minden ellen az életben. És nekem azzal van a bajom, ha valaki meg se próbálja, fel se merül benne, hogy változtatni kellene” – mondta.

Mátét és Kírát a nagyközönség a Nyerő Párosban ismerte meg igazán. A páros igen megosztó volt a játék során: míg egyes versenyzőkkel életre szóló barátságot kötöttek, addig másokkal a mai napig nem beszélnek egymással. A legtöbb konfliktusuk Rácz Jenővel és párjával Dórival, valamint Puskás Petivel és Dallos Bogival volt. A párosok más értékek mentén élik az életüket, emiatt alapvető dolgokban nem értettek egyet, legtöbben nehezen tudtak mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy Máté és Kíra hosszú évek óta nyitott házasságban él.

„Bogi egyrészt iszonyatosan fiatal, másrészt azt hiszem nagyon naiv és gyermekded elképzelései vannak a kapcsolatokról (...). Lehetett látni, hogy ő ezt az egészet nem tudja hova tenni (...). Minden egyes beszélgetés után úgy tűnt, hogy megértjük egymást, hogy mit miért csinálunk, de aztán mindig jött Boginak egy-egy olyan kijelentése, amiből kiderült, hogy egyáltalán nem” – emlékezett vissza Kíra, aki azt is elárulta, semmilyen viszonya sincs Rácz Jenőékkel és Bogiékkal. Tüske azonban nincs benne.

„Mi azon lepődtünk meg, hogy bennük mekkora tüske maradt. Úgy tudom, ez a mai napig nem változott.”

Kíra sohasem titkolta, hogy a férjével nyitott házasságban élnek. Ugyanakkor a 22 év alatt soha nem fordult meg a fejében egy pillanatra sem, hogy mással élje le az életét. „Többször elmondtam, és lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de én tényleg akkor vagyok féltékeny, amikor okom van rá. Annyira ismerem őt, ezek a kapcsolatok nem arról szóltak, hogy akkor velük akar-e menni nyaralni vagy moziba...” – válaszolta arra a kérdésre, hogy esett neki, amikor nyitott házasságuk kezdetén Máténak több kapcsolata is volt mellette. Egyszer azonban volt féltékeny.

„Volt olyan, akire féltékeny voltam. Egyrészt én is nagyon vonzónak találtam azt a lányt, megértettem, hogy egy férfi miért van oda érte. Az a lány teljesen más, mint én, külsőre is, belsőre is. Tudtam, hogy a lány abszolút többet akar, és ott is volt egy olyan viszony, hogy azért barátok is voltak. A Máté azért kicsit ott megbolondult.”Forrás: Blikk