Megcsalásról, esküvőről vallott Csobot Adél
2022-11-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csobot Adél és Hegyes Berci a szerelemmel kapcsolatos kérdésekre válaszolt, melyben az is kiderült, hogy milyen az énekesnő számára a tökéletes esküvő, illetve mi számít nála megcsalásnak.

A Dancing with the Stars két versenyzője boldog párkapcsolatban él, így a témaválasztás nem is lehetett volna számukra tökéletesebb.

Adél szerint a megcsalás sokkal mélyebbről indul el, így ha már többet érez valaki a másik fél iránt, az már olyan, mintha félrelépett volna az illető, a csókról nem is beszélve. 

Habár nem görcsöl rá az esküvőre, eljátszott már a gondolattal, hogy egy fantasztikus ruhában vonul az oltár elé.

Egyetlenegy dolog a fontos: kizárólag olyan emberek legyenek ott, akik nagyon kedvesek és fontosak. Semmi másról ne szóljon ez az egyetlenegy nap!

"Nem szeretnék görcsölni, nem szeretnék aggódni, nem szeretnék idegeskedni. Egyetlenegy dolgot szeretnék: az a nap semmi másról ne szóljon, csak a szerelmünknek a megünnepléséről" - árulta el kétgyermekes anyuka.

Berci pedig kifejtette a TV2 videójában, hogy számára a tökéletes randi egy kiruccanás, mint például egy piknik, vagy bármilyen közös program, ahol sokat lehet nevetni.