Újabb jelek szerint valóban véget érhetett Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata
2022-11-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újabb jelek utalnak arra, hogy Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata néhány héttel a kisfiuk születése után zátonyra futott. A Blikknek több olvasóriporter is arról számolt be, hogy az egykori sportoló már el is költözhetett a párjával közös lakásukból, bár a gyermekeitől nem szakadt el.

Mint arról néhány hete beszámoltunk, válságba kerülhetett a TV2 Farm VIP 3 versenyzőjének kapcsolata. Bár akkor egyik fél sem akart nyilatkozni a kapcsolatukról, azóta sem mutatkoznak együtt sem a médiában, sem közösségi oldalaikon. A Blikk információi szerint az elmúlt időszakban többen is keresték őket közös családi riportok, fotózások, forgatások miatt, ám míg korábban szívesen vállalták a felkéréseket, most határozottan elzárkóznak tőle.

Emellett a Blikket a napokban több olvasóriporter is megkereste, akik arról számoltak be, hogy Miki már hetek óta nem él az Ivett-tel közös lakásukban.

– Korábban mindig együtt jöttek-mentek, sokszor közösen vitték óvodába a kislányukat, avagy indultak családi programokra. Az utóbbi időben azonban Ivett egyedül megy sétálni a gyerekekkel. Talán Miki már nem lakik velük? Ettől függetlenül igyekszik részt venni a gyerekek életében, segíteni a nevelésükben. A kislányt gyakran viszi el, hogy Ivett nyugodtan tudjon a picivel foglalkozni – mondta a Blikknek egy környéken lakó.

A Blikk kereste a pár tagjait: Miki kérdésükre azt mondta, minden rendben, de nyilatkozni nem szeretne, Ivett pedig csak annyit mondott, hogy nem kíván beszélni a kapcsolatukról. Ugyanakkor a volt sportoló környezetéből többen is megerősítették az értesüléseket. Azt mondták, Miki, ha szűkszavúan is, már beszélt arról, hogy nem élnek egy fedél alatt.

– Mi is nagyon meglepődtünk, amikor mesélte, hiszen azt hittük, minden rendben van közöttük. Amikor viszont az októberben született kisfiáról kérdeztük, elmondta, nagyon boldog, hogy ismét édesapa lett, de mindezt beárnyékolja az a tény, hogy elköltözött Ivettől – mesélte a Blikknek Miki egyik ismerőse.