Második várandósságáról vallott Antal Tímea
2023-01-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ismert emberektől szokatlanul őszinte bejegyzésben vallott a második várandósságáról Antal Tímea. Az énekesnő és férje, Demko Gergő a kislányuk, a három és fél éves Emma után hamarosan egy kisfiú szülei lesznek.

Timi azonban nem tagadja, hogy a babavárás nemcsak móka és kacagás, mivel akadnak megterhelő időszakok is.

– Az Emmával való várandósságom alatt is időbe telt, míg éreztem egy mély kötődést a születendő gyermekem iránt. Ez most sem volt másként: időt kellett hagynom magamnak arra, hogy beérjen az érzés, és felfogjam, mi is történik most bennem. A munka és a kislányunk mellett nehezebb volt erre lelkileg ráhangolódnom, de ahogy telik az idő, egyre jobb és jobb a helyzet – mondta a Blikknek Antal Tímea.

Az énekesnő azt is érzi, hogy fizikailag nehezebben viseli a második babavárást, mint az elsőt.

– Gyorsabb ütemben nő a pocakom, mint az első várandósságom alatt. Sokszor fáj a derekam, nehezebben végzem a napi teendőket, mint Emma születése előtt, amikor vitathatatlanul jobb volt a fizikumom, bár most is igyekszem időt szánni az egészséges testmozgásra. Nem panaszkodom, sokkal inkább motiválni szeretnék más édesanyákat, akik ugyanolyan cipőben járnak, mint én. Nagyon várjuk a kisfiunk születését, hiszen ez alapvetően egy rendkívül boldog időszak, ám nehézségek nálunk is vannak, ahogy mindenkinél – zárta a beszélgetést az énekesnő.