Marsi Anikó a váláson többet gondolkodott, mint a férjhezmenetelen
2023-01-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Marsi Anikó nem tartja magát sztárnak... „Csak egy mezei, szaladgálós, sütős-főzős anyuka vagyok” – mondta a tévés a Ricsi kicsi konyhája című főzőműsorban. Annyiban igaza is volt, hogy bár celebnek számít, mégis azon ismert emberek közé tartozik, akik csendben élik az életüket.

Marsi Anikó, akivel megannyi éve minden nap találkozunk a tévéképernyőn, a Ricsi kicsi konyhája című beszélgetős-főzős műsorban vallott számos dologról. A karácsonyt például a férjével elég érdekesen ünnepelték, amikor is kreativitásban éppen úgy nem volt hiány, mint ünnepi díszekben:

„Én vagyok az ötletgyáros, ő pedig a végrehajtó” – mondja Anikó a férjéről.

Anikóéknál a plafonról voltak lelógatva a karácsonyfák, mert kicsi a ház, a nappali, de összesen 5 karácsonyfájuk volt. Ez már a második éve így van, együtt barkácsolták a férjével, Gáborral.

Ami a karácsonyi menüt illeti, a televíziós nem kis fába – pontosabban halba – vágta a konyhakését. Az ünnepekre Marsi Anikó-féle halászlét szokott készíteni, amely tele van zöldségekkel, ráadásul nem passzírozza a halat. Ám nem csak ő van otthon a konyhában, hanem a párja is:

"Ő egy nagyon rendes férj!"– mesélte lelkesen a híradós, akit a társa vacsorával vár, ha Anikó adásban van este.

Marsi Anikó és párja, Gyarmati Gábor jól megvannak, ahogy az a karácsonyi készülődés során is megmutatkozott. Ami a volt férjét, gyermekei édesapját, Palik Lászlót illeti, sokáig nem volt könnyű feldolgoznia a történteket, de rendezték kettejük viszonyát, már amit lehetett. Mint ismert, Marsi Anikó hivatalosan idén márciusban vált el, szeptemberben pedig újra férjhez ment.

"A váláson többet gondolkodtam, mint a férjhezmenetelen. Nagyon fájdalmas döntés volt elválni"– vallotta be a műsorvezető. Mindez nem csoda, hiszen a 18, együtt töltött év és a két gyerek miatt sok volt az elvágandó szál. Persze, teljesen sohasem szakadnak már el egymástól Palik Lászlóval, akivel ma már ott tart a kapcsolatuk, hogy viccelődni is tudnak egymással. Hosszú folyamat volt, míg lehiggadtak... fél évig tartott.

A válás és egy új házasság nagy hatással vannak az emberre lelkileg és testileg egyaránt. Marsi Anikó ezt mondja:

"Akkor voltam utoljára ennyire nehéz, amikor terhes voltam, csak nem zavar."

A beszélgetés közben szóba került az is, hogy a tévés hetente 50-60 km-t fut. Még nem úgy néz ki, ahogy szeretne, de jól érzi magát a bőrében, mert szeretik, megbecsülik... és boldog. A táplálkozási szokásaihoz pedig csak annyit fűzött, hogy a főzés szerelmese, s nem fog füvet enni.

Az új frigy új kihívásokat is hozott számára, hiszen a tévés félig balatonfűzfői lett. A párjával közösen vettek egy romos házat, amit közösen újítanak fel. Anikó nagyon szeretett volna a Balatonnál lakni, de az „elmeháborodott árakat” látván, csak egy felújítandó, kis házat tudtak venni.

A férje lesz az ács, mert Marsi Anikó elküldte, hogy kitanulja a szakmát, ellenkezésnek nem volt helye. Ezzel egy időben a bemondó a burkolás rejtelmeivel ismerkedik, hiszen csak így, közös erővel és új ismeretek elsajátításával tudják a vityillót maguk rendbe szedni.