Második gyermekét várja a Trónok harca álompárja
2023-02-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Második közös gyermekét várja Kit Harington és Leslie Rose. Az örömhírről a Trónok harca Havas Jonja számolt be Jimmy Fallon talkshow-jában.

Kit Harington és Rose Leslie a Trónok harca című HBO-sorozat forgatásán ismerkedtek meg egymással. A Havas Jont, illetve Ygrette-et játszó páros nem sokkal később a képernyőn kívül is egymásba szeretett, majd 2018 júniusában össze is házasodtak. 2020 szeptemberben kiderült, hogy a sztárpár az első gyermekét várja, amit Leslie a Make Magazinnak adott interjújában árult el, megmutatva terhespocakját.

A sztárpár kisfia 2021 elején született meg, a kapcsolatuk pedig azóta is töretlen. Olyannyira, hogy Kit Harrington most egy újabb örömhírről számolt be Jimmy Fallon műsorában.

A színész a beszélgetés során bevallotta, hogy hamarosan „élete sokkja vár rá”, ugyanis kétéves kisfiuknak hamarosan kishúga vagy kisöccse születik.

„Meg vagyok rémülve” – ismerte el Kit Harington, aki a feleségével együtt már próbálja felkészíteni kisfiukat a testvér érkezésére, ám ő még nem teljesen érti a dolgot. „Rose pocakjára mutatunk, majd azt mondjuk, 'anyu babája', mire ő a saját pocakjára mutat, aztán azt mondja, 'az én babám'” – mesélte a színész Jimmy Fallonnak.