Végleg véget ért Zámbó Krisztián és Zsuzsika kapcsolata
2023-02-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Zámbó Krisztián Takács Zsuzsika több mint tíz éve van együtt, tavaly pedig átéltek egy komoly mélypontot is. Aztán ismét visszataláltak egymáshoz, az énekes pedig nem tett le a nagy álmáról sem, miszerint hamarosan családot alapít, amihez pedig a legmegfelelőbb társ Zsuzsika. Krisztián a hétfői napot azzal indította, hogy a közösségi oldalára kiírta: vége a kapcsolatnak, ám később fordult a kocka.

– Valóban volt egy kis zavar a kapcsolatunkban, hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt, és újrakezdem az életem egyedül. Bevallom, leginkább az én hülyeségem volt most ennek az oka, de már túljutottunk rajta, és minden rendben van – mesélte napközben a Blikknek Zámbó Krisztián, aki arra is kitért, milyen lelki terhekkel kellett megküzdenie. – Az édesapám körül a sorozat miatt kialakult hercehurca nagyon megvisel. A halálának az évfordulója is most volt, ez újra feltépte a régi sebeket. Sajnos, jókora túlsúlyt is összeszedtem az elmúlt időszakban, és ez már annyira zavar, hogy szinte depressziós vagyok tőle. Ott van még az is, hogy 43 éves vagyok, és szeretnék már egy boldog, saját családot. Ez így együtt most sok nekem, még aludni is képtelen vagyok...

Az énekes azt mondja, korábban is előfordult, hogy a hullámok összecsaptak a feje fölött.

– Szakember segített, szedtem gyógyszert is, úrrá lettem rajta. Volt, amikor a depresszió alkoholproblémákkal társult, de ezt is legyőztem. Mindig túljutottam a mélypontokon, most is menni fog – jelentette ki.

Azóta viszont mégis megváltozhatott valami, hiszen az Instagramon megosztott story-ban kijelentette, hogy mégis véget ért a kapcsolat, ugyanis nincsenek együtt Zsuzsikával, és soha többet nem is lesznek.

"Nem vagyunk együtt és nem is leszünk együtt. Ezért írtam ki ide, mert semmilyen interjút nem szeretnék adni. Minden ok velem, az nem érdekel, hogy a másik féllel mi van! Elmúlt a szerelem! Soha nem voltam ilyen magabiztos. Végre eljött az én időm. Itt le is zárnám a sztorit, és nem akarok többet beszélni erről" – szögezte le Krisztián a 24 órán át elérhető Instagram-történetben.