Czippán Anett újra szerelmes
2023-02-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Czippán Anett nem bírta tovább titkolni, hogy egy titokzatos férfi meghódította a szívét. A tévésre másfél évvel a szakítása után talált rá ismét a szerelem, és csak úgy ragyog a boldogságtól.

Czippán Anett már nem először élte át a szakítás fájdalmát, amikor 2021-ben, hat év után véget ért egy újabb kapcsolata az akkori kedvesével, akivel úgy tűnt, tökéletes az összhang. Közös gyermekük is született, végül azonban nem sültek el jók a dolgok.

"Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit, bevallom, óriási kudarcként élek meg" - nyilatkozta akkor a műsorvezető.

Azóta nem lehetett semmit hallani a magánéletéről, most viszont kiderült, hogy ismét rátalált a boldogság. Szerelmét a legújabb Instagram-bejegyzésében mutatta meg, amely ide kattintva elérhető. Jól látható, mennyire sugárzik a kedvese mellett Anett.

"Bár lételemem, az utóbbi időben mégis nehezebben ment a nevetés. Újra kellett építenem mindent. Sokszor elfáradtam, sokszor elfáradok, de van, aki sosem engedné, hogy feladjam, aki mellettem van és vigyáz rám, aki arra biztat, hogy szeressem az életem"- írta a posztja mellé.