Már nyáron tudni lehetett, hogy Várkonyi Andrea férjhez megy
2021-03-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kedd reggel, a Mokka stúdiójában leplezte le magát Várkonyi Andrea: nem lehetett nem észrevenni, hogy egy jegygyűrű tündököl a bal kezén! Igazából nem is olyan meglepő ez a történet, a műsorvezetőnőnek ugyanis már augusztusban megjósolták, hogy hamarosan férjhez megy.

 

Hosszú csend után Várkonyi Andrea visszatért a képernyőre: kedden reggel a Mokka vendége volt, ahol elsősorban arról beszélt, hogyan élte meg, amikor szeptemberben ő is elkapta a koronavírust, miként befolyásolják a lezárások a mindennapjait, illetve mi a véleménye az oltásokról. Hogy az ezzel kapcsolatos álláspontja mindenkihez eljusson, az Instagramra is feltett egy képet a műsorból. Az egyik követője kapva az alkalmon rögtön rá is kérdezett a tévésről keringő pletykára: közölte vele, hogy azt beszélték, gyermeket vár. A műsorvezetőnő ezt a híresztelést egy válaszkommentben végül maga cáfolta.

Hogy a privát életében mégis van változás, azt Andreának sikerült szavak nélkül is elárulnia: a Blikk kiszúrta, hogy a műsorvezetőnő bal kezének gyűrűsujján egy eljegyzési gyűrű ragyog. Andira tehát ismét rátalált a szerelem, a Blikk információi szerint egy üzletember Várkonyi Andrea párja, akivel – ahogy az ékszer is mutatja – az utóbbi időben elég komolyra fordultak a dolgok.

A történteken igazából nincs mit csodálkozni. Hogy Andi hamarosan férjhez megy, már nyáron sejteni lehetett, a műsorvezetőnő ugyanis augusztusban a barátnője esküvőjén járt, ahol amellett, hogy egy egészen elképesztő csipkeruhában tündökölt, ő lett végül a szerencsés, aki elkapta a menyasszony elhajított esküvői csokrát! Ez pedig a jóslat szerint azt jelenti, hogy a jelenlévők közül Andi lesz az, aki legközelebb férjhez megy!


Izgatottan várjuk, ki lehet a szerencsés férfi, és vajon mennyiben különbözik Andrea korábbi nagy szerelmeitől, akik közt ott a macsó Bochkor Gábor és a nagy dumás Zsidró Tamás is. A tévésnek egyébként ez lesz a második házassága, első férje Szilvay Attila volt, akivel az orvosi egyetemen ismerkedett meg. 2000-ben mondták ki a boldogító igent, majd 6 év múlva a válás mellett döntöttek. Andreának egy gyermeke van, Nóri, akinek Bochkor Gábor az édesapja.

Forrás: Blikk