Kibékült édesanyjával a Viszkis
2021-03-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mostanra már az egész ország ismeri Ambrus Attila életének közel sem mindennapi történetét, így nyílt titok, hogy az elmúlt évtizedekben közel sem volt felhőtlen a viszonya az édesanyjával, aki másfél éves korában úgy döntött, elhagyja őt.

 

Bár a Viszkis és az édesanyja már korábban is próbálkoztak a béküléssel, igazából sosem sikerült elásniuk a csatabárdot, így Attila arra a döntésre jutott, hogy két és fél éves kislányának nem mutatja be a nagyanyját. Mostanra azonban eljutott arra a pontra, hogy hajlandó kompromisszumokat hozni. Ennek okairól őszintén beszélt Hajdú Péter Life Tv-n futó, Összezárva című műsorában.

„Most jutottam el odáig, hogy szeretném megismerni az anyámat, és szeretném, ha ő megismerné a kislányomat. Tavaly karácsonykor hosszan beszélgettem egy vallásos barátommal, aki megígértette velem, hogy rendezem a viszonyomat anyámmal. Először a többi rokonomat kerestem meg. Elmondtam nekik a sérelmeimet, majd elszántam magam, felkerestem anyámat. Egyszerűen azért, mert nem szeretném, ha ő is úgy menne el, mint az apám, akivel a halála előtt már tíz éve egyetlen szót sem váltottam” – idézte a Ripost a Viszkist, aki azt is elárulta, hogy az édesanyjával való jobb viszonyának köszönhetően hamarosan annak is eljön az ideje, hogy a kislányát is bemutassa az eddig sosem látott nagymamájának.

„Hetente legalább egyszer beszélünk telefonon, és abban maradtunk, hogy amint vége a járványnak, elutazunk hozzá Erdélybe, ahol megismerheti az unokáját is, akit a születése óta egyszer sem látott. Egyébként képei vannak róla, mert összegyűjtötte azokat a fotókat, amik megjelentek Annáról az újságokban. Éppen a kislányom az, aki miatt el tudtam engedni a haragomat, hiszen neki joga van ismerni a nagyanyját. Mindennap arra törekszem, hogy helyrehozzam a múltamat, és ennek a folyamatnak fontos része, hogy rendezzem a kapcsolatom az anyámmal.”

Forrás: Blikk