Magyarországra érkezik a Mancs őrjárat Live! "A mentőfutam” című színpadi show
2019-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

Találkozz kedvenc kutyusaiddal egy zenés, kalandos őrjáraton 2019. december 30. és 2020. január 5. között Sopronban, Debrecenben és Budapesten!


A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata hamarosan Magyarországra látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek! Amikor a Kaland-öböl Futam közben Goodway polgármester-asszony eltűnik, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye és Everest várja, hogy az első magyarországi turné során találkozhassanak a közönséggel december 30-án Sopronban, majd 2020. január 2-án Debrecenben és végül január 4-én és 5-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A Mancs őrjárat Live! „A mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, „nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”. A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket. Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni.


Bővebb információ: www.mancsorjaratlive.hu