6 különleges randiötlet, amivel felpörgetheted a párkapcsolatodat
2019-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy párkapcsolat kezdete mindig nagyon izgalmas. Ebben az időszakban még minden új, összeszorult gyomorral készülsz egy-egy randevúra. De ahogyan egyre több időt töltötök el egymás társaságában, és mind jobban megismeritek a másikat, úgy válik természetessé számodra a párod jelenléte, és sajnos úgy kényelmesedik el a kapcsolat maga is.

Persze nem kötelező ennek így történnie, hidd el, sokat tehetsz az izgalom és szenvedély fenntartásáért.

Próbáld ki például az alábbi különleges randiötletek egyikét, amivel új színt vihetsz a kapcsolatodba.

1. Vacsora 4 lépésben

Számtalan kapcsolat kezdődik egy étteremben, egy közösen elköltött vacsora során. De mi lenne, ha most egy szinttel feljebb lépnétek? Válasszatok ki 4 éttermet, és minden fogást máshol próbáljatok ki. Az első étteremben csak egy aperitifet fogyasszatok el, a másodikban kóstoljatok meg egy előételt, a harmadikban jöhet a főfogás, és az utolsó helyszínen a desszertek közül válogassatok. Ínyenc párok előnyben!

2. Határ a csillagos ég

Úgy érzed hiányzik egy kis adrenalin a kapcsolatodból? Pároddal közösen keressetek a közelben egy olyan magaslatot, ahol együtt feszegethetitek a határokat. Tökéletes helyszín lehet egy kilátó, egy óriáskerék, egy felhőkarcoló, vagy bevállalósaknak akár egy kis bungee jumping.

További ötleteket találsz korábbi cikkünkben! 10 romantikus ötlet, amivel levehetsz a lábáról egy pasit

3. Csináld magad bor- és sajtkóstoló

Ha nincs kedvetek kiöltözni, és mások társaságára sem vágytok éppen, akkor ideális lehet, egy házi borkóstoló. Szerezzetek be olyan borokat, és hozzájuk illő sajtkülönlegességeket, amelyeket még sohasem próbáltatok korábban. A lakás különböző pontjain helyezzetek el egy-egy üveget, és némi sajtot, majd közösen járjátok végig az egyes állomásokat, miközben tegyetek úgy, mintha tényleg értenétek hozzá. A szórakozás garantált.

4. Bízzátok a véletlenre

Fogjatok papírt és ceruzát, majd mindketten írjatok fel külön cetlikre 3-3 olyan dolgot, amit már régóta ki szeretnétek próbálni. Mindezt persze úgy, hogy nem áruljátok el előre egymásnak. A cédulákat dobjátok bele egy dobozba, és aztán húzzatok ki egyet. Bármi is áll a papíron, az lesz a következő randitok programja. Természtesen nem muszáj egynél megállni, a következő alkalommal kihúzhattok egy újabb cédulát.

5. A Lewis és Clark randi

Biztosan van még olyan hely a környezetedben, ahol még egyikőtök sem járt ezelőtt. Ha nincs ötletetek, akkor üljetek le közösen a Google térkép elé, és a segítségével derítsetek fel egy ilyen helyszínt. Aztán kapjátok fel a hátizsákokat, és irány az ismeretlen. Számtalan új felfedezés vár még rátok.

6. Közös hobbi

Van egy hobbid, amit már régóta félbehagytál? Esetleg kinéztél valami újat? Ki mondta, hogy ezt csak egyedül lehet? Válasszatok ki valami olyan programot, vagy tevékenységet, amely mindkettőtöket érdekel, és szívesen kipróbálnátok. Lehet ez egy főzőkurzus, vagy akár társastánc, minden alkalomra tekintsetek úgy, mint egy-egy újabb randira egymással. Egy ideig garantáltan lesz miről beszélgetnetek, és számtalan kellemes pillanatot élhettek át együtt.