Légy stíluskirálynő! Ezeket a csizmákat viseld idén ősszel!
2019-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Az indián nyárnak már pár hete vége szakadt, így most már mindenki csizmát húz a lábára. Nézzük meg, hogy az idei szezonban milyen trendek lesznek, és a divatguruk milyen stílusú csizmák viselését javasolják annak érdekében, hogy stíluskirálynőkként róhassuk az utcákat.


Overknees

Míg nyáron majdhogynem mezítláb mászkáltunk,  ősszel, illetve télen ismét az overknee stílusú csizma lesz az egyik legmenőbb. Ez a combközépig érő lábbeli rettentő szexivé varázsolja a legegyszerűbb szettet is anélkül, hogy túl sokat kellene megmutatnunk magunkból. Viselhetjük szűkszárú farmerral, culottes-tal, de akár egy gyönyörű selyemruhával is.

 

Kocka formájú sarok

Az ilyen sarkú lábbelik nem csupán rendkívül stílusosak és trendik, de kényelmesek is, hiszen a vastag saroknak hála rendkívül könnyen tudunk bennük járni. Ha fontos számunkra a divat és a kényelem, akkor mindenféleképp szerezzünk be minimum egy párat.

 

Platform

Ezek a stílusú cipők pár évvel ezelőtt már nagy divatosak voltak, idén azonban visszatért ez a trend – legalábbis, ami a csizmákat érinti. Minél nagyobb a platform rész, annál menőbb.

 

Combat

Erről a csizmáról nekünk valamilyen sci-fi jut az eszünkbe, ahol gonosz földönkívüliek megtámadják a Földet, és egy vagány nő megmenti az emberiségét. Ha szeretjük az ilyen masszív, katonai stílusú lábbeliket, akkor ne csak egy párat szerezzünk be.

 

Állatminta

Az állatminta idén nem csupán a csizmáknál trendi, hanem a kiegészítőknél is, így például rengeteg ilyen mintázatú táskával találkozhatunk a boltok polcain. Ha nagyon bátrak vagyunk, akkor más állatmintákkal vegyítve viselünk egy párducmintás csizmát, de a visszafogottabb stílust kedvelőinek sem kell lemondaniuk erről a trendről, hiszen egy egyszerű farmerral is fantasztikusan mutat.


Forrás: Activebeauty