10 romantikus ötlet, amivel levehetsz a lábáról egy pasit
2018-01-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Általában a férfiakat megszokták bélyegezni, hogy nem romantikusak, de ne felejtsük el nekik is szükségük van a szeretetre. Persze nyilván nem egy csokor virág a legjobb ajándék számukra, de itt van 10 másik ötlet, amivel biztosan levehetjük őket a lábukról.1. Szervezz neki meglepetést
Sok pasi úgy érzi mindent neki kell elintéznie és megszervezni, így ha ezzel kedveskedsz számára nagyon meg fog lepődni. Szóba jöhet akár egy vacsora foglalás a kedvenc helyén, akár egy romantikus hétvége valahol kettesben veled vagy ami még ezeknél is egyszerűbb, ha ágyba viszed neki a reggelit, hidd el nem tud majd ellenállni neked.

2. Írj neki egy levelet, majd szignózd egy csókkal
Manapság szinte csak hirdetéseket és csekkeket kapunk a postaládánkba így egy tőled érkező levél biztosan megmelengeti a szívét. Ezzel nem csupán romantikus meglepetést szerzel neki hanem egy örök emléket. Ne felejtsd el ráfújni kedvenc parfümödet a levélre!

3. Váratlan randi
Ha tudod, hogy olyan helyen dolgozik, ahol ebédidőben van egy kis szabadideje, érdemes meglepni egy rögtönzött piknikkel. Hálás lesz neked, hogy kiszabadulhat az irodából és veled töltheti az ebédszünetet.4.Mutasd ki mennyire szereted
Olykor kevés, ha az ember kimondja mennyire szereti a másikat, beszéljenek a szavak helyett inkább a tettek. Amikor együtt sétáltok, fogd meg a kezét vagy öleld meg. Ezzel jelzed neki, hogy mennyire büszke vagy rá, hogy vele vagy és szereted őt.

5. Adj neki ajándékot bármilyen ok nélkül
Hidd el nem olyan nehéz romantikus ajándékot vásárolni egy férfi számára és ha nincs is apropója a dolognak, ki fog ugrani a bőréből. Bátran vásárolhatsz neki a kedvenc csokijából vagy parfümjéből, úgyis látni fogja a mögöttes tartalmat.

6. Hagyj neki üzeneteket váratlan helyeken
Kellemes meglepetést tudsz okozni egy reggel a tükrön hagyott üzenettel, hiszen munka előtt bárkinek jól esik egy kis kedvesség. Persze kreativitásodnak csak a képzeleted szab határt.7. Lazítsd el egy kis masszázzsal
Egy fárasztó nap után nincs is jobb módja párunk kényeztetésnek annál, ha masszázsban részesítjük. Ezzel távol űzheted tőle a stresszt és látni fogod, ahogy a gondjai is elszállnak.

8. Légy érdeklődő
Lehet, hogy számodra nem is tűnik romantikus gesztusnak, ha a hobbija vagy a munkája felől érdeklődsz, de neki sokat jelent majd. Ebből tudni fogja, hogy fontos a számodra.

9. ”A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.”
Lepd meg a kedvenc ételével, nagyra fogja értékelni, különösen, ha szeretettel készíted. Persze az is jó ötlet lehet, ha megleped valami újdonsággal, amiről azt gondolod ízleni fog neki.

10. Adj neki egy igazi csókot
Csókold meg úgy mintha egy hollywoodi filmben lennétek, ne engedd el a szokásos reggeli puszival, ezzel ösztönözni tudod a romantikázásra.