L.L. Junior és fiatal szerelme Dominikán randizik
2023-02-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

L.L. Junior pár héttel ezelőtt messzire utazott, hogy a következő időszakban új életet kezdjen Dominikán. A jelek szerint 18 évvel fiatalabb szerelme máris követte.

Sokan féltették L.L. Juniort attól, hogy magányosan tengeti a napjait a karibi szigeten, a közösségi oldalain megosztott képei azonban arról árulkodtak, hogy minden rendben alakult vele a Dominikán töltött első hetekben. És most már az is szinte biztos, hogy van kivel megosztania a napsütéses élményeket, hiszen a hírek szerint titokban a szerelme, Dárdai Blanka is kiutazott hozzá.

L.L. Junior azért költözött el egy időre Magyarországról, mert egy olyan jó üzleti lehetőséget kapott, amit nem utasíthatott vissza. Az előadó a kisfiát, Lacit is szerette volna magával vinni, de ezt a kicsi anyukája, Csilla nem engedte, így egyedül utazott az egzotikus országba.

Az utazás miatt Junior a kedvesétől, Dárdai Blankától is kénytelen volt elbúcsúzni: az elutazása előtt a kalandvágyó énekes azt mondta, jó lesz a különválás, mert így kiderülhet, milyen mély és erős a szerelmük. Amennyiben nem bírják ki a távolságot, úgy is találkoznak majd, és mivel az új vállalkozás miatt L.L. Juniornak nincs lehetősége visszajönni, így az énekesnő lehet az, aki repülőre ül.

A jelek szerint Dárdai Blanka már nem tartózkodik Budapesten és telefonon sem elérhető. L.L. Junior pedig nem posztol a közösségi oldalain, ami tőle egészen szokatlan. Blankát a párja zenésztársai kísérhették el a dominikai útra, mivel ő fél egyedül repülni. Könnyen megeshet, hogy több hétig is ott marad a szerelme mellett.