L.L. Junior és Dárdai Blanka újra egy pár
2023-06-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Úgy tűnik, vége a mosolyszünetnek L.L. Junior és Dárdai Blanka között, a pár újrakezdte kapcsolatát. Az énekesnő és a rapper ugyanis vasárnap délután a zenész fiával, Lacikával hármasban vett részt a városligeti gyermeknapi rendezvényen.

Lapunknak több szemtanú is beszámolt arról, hogy a rapper és a nála tizennyolc évvel fiatalabb énekesnő kéz a kézben, boldogan mutatkozott együtt a hétvégén és egyáltalán nem próbálta titkolni, hogy ismét egymásra talált.

– Meglepődtem, amikor együtt láttam őket, mert olvastam, hogy szakítottak. Ennek azonban semmi jelét nem mutatták, boldogan sétáltak együtt, ölelkezve, csókolózva, egy percre sem engedték el egymást. Látszott, hogy minden rendben van közöttük, és odavannak egymásért. Jókedvűen töltötték hármasban a délutánt Junior kisfiával – mesélte egy szemtanú.

Ezek alapján szinte biztos, hogy újra szent a béke a két zenész között, és sikerült rendezni konfliktusukat, ezt egy, a rapperhez közel álló forrás is megerősítette.

– Már több ismerősének örömmel újságolta el, hogy sikerült minden korábbi problémát megbeszélniük, és tiszta lappal kezdték újra Blankával. Junior boldog, hogy újra együtt vannak, mert a viták ellenére nagyon szereti a lányt. Mind a kettőjük meglehetősen határozott és temperamentumos természet, de talán ezután másképp kezelik a nézeteltéréseiket – mondta az informátor.

A szerelmesek nyolc hónap után véget vetettek a kapcsolatuknak, az egyik fő ok pedig a sok vita volt közöttük, ami már kezdetektől problémákat szült. A puskaporos hangulatot pedig már egyikük sem bírta. A szakítást a múlt héten maga Junior is beismerte.

– Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem – vallott akkor a rapper, akit néhány nappal később már Blankával közösen láttak reggelizni a Pozsonyi úton. Utána megkerestük Juniort, aki még ködösen fogalmazott a békülésről.

– Valóban együtt reggeliztünk. Nem váltunk el rossz viszonyban, nem vagyunk haragban, így természetes, hogy néha összefutunk. De ezen kívül semmilyen konkrétumot nem szeretnénk mondani a nyilvánosságnak – jelentette ki.