Lékai-Kiss Ramóna férje inkább a családját választotta a külföldi élet helyett
2023-06-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy romantikus hollywoodi történetnek tűnik az, ahogy évekkel ezelőtt Lékai-Kiss Ramóna, a TV2 műsorvezetője és férje, Lékai Máté válogatott kézilabdázó egymásra talált. A házaspár többször elmesélte már szerelmük történetét, ám most kiderült, nem volt minden olyan rózsaszín, ahogy eddig azt lefestették.

– Amikor Mátét megismertem, apukám nem örült, mert Máté fiatalabb – vallotta be Lékai-Kiss Ramóna a sportriporter Csisztu Zsuzsa YouTube-műsorában.

Annak ellenére, hogy Máté karrierjét és a sportteljesítményét imádta és imádja, látott a lánya mellett egy fiatalabb sportolót, aki jóképű, magas, úristen, ebből csak baj lehet

– emlékezett a kezdetekre a színésznő, aki azonban nem engedte magát befolyásolni és kitartott szerelme mellett, aki szintén rácáfolt későbbi apósa félelmeire.

A szerelmesek 2019 év elején szülővé váltak, megszületett kisfiuk, Noé, majd abban az évben hivatalosan is összekötötték az életüket. Azóta jóban-rosszban egymás mellett állnak és mind a ketten teljes mellszélességgel támogatják a másikat a karrierépítésben. Annyira, hogy a TV2 sztárja azt is bevallotta, ő bizony külföldre is elköltözött volna férjével, ha Lékai Máté a veszprémi kézilabdacsapat után nem magyarországi egyesülethez igazol. Sőt, Ramóna kifejezetten szerette volna, ha Lékai külföldre megy.

Én szerettem volna, sőt könyörögtem neki, hogy menjen külföldre, mert én mennék, élnék kint egy ideig. Ha fél vagy egy évet élünk egy jó kis országban, Portugáliában, Franciaországban, nagyon boldog lettem volna

– vallotta be Ramóna az interjúban, hozzátéve, hogy boldogan lenne sportolófeleség.

Igen, akkor én nem tudnék ott színészként, műsorvezetőként dolgozni, de boldogan nevelném a gyermekünket, megmutatnék neki egy másik kultúrát

– magyarázta a műsorvezető, akinek azonban az átigazoláskor már annyira le volt kötve a következő időszaka, hogy egy ideig távkapcsolatban kellett volna élniük, ha Lékai Máté a Fradi helyett külföldre megy játszani.

– A családom nélkül már nem megyek sehova, annyit nem ér nekem a kézilabda, hogy a családomat itthon hagyjam – árulta el a sportoló, végül miért maradt Magyarországon annak ellenére, hogy a felesége szerint még Bajnokok Ligája-szintű játékos.