Hajmásy Péter elárulta párkapcsolatai titkát
2023-06-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikó párja, Hajmásy Péter elmondta, milyen fontos szerepet játszik a bizalom egy kapcsolatban. Szerinte, ha az nincs, akkor ott vége van az egésznek.

Hajmásy Péter Fésűs Nellyvel beszélgetett arról, hogy szükség van-e adott esetben a mindennapokban "B-tervre". Ezzel kapcsolatban a közös tervezgetés is felmerült, mire a színésznő elmondta: ő korábban mindig meg akarta menteni a kapcsolatait, ameddig látott esélyt a dolgok helyrehozására, de amikor már mentehetetlen volt, elengedte az illető kezét. Szabó Zsófi az RTL Reggeliben feltette a kérdést, miszerint lehet-e úgy tervezni, ha az ember jár valakivel, vagy esetleg már házas. Nádai Anikó vőlegénye erre elmondta, szerinte van rá mód, de mindössze addig, amíg töretlen a felek között a bizalom.

A bizalom, ha megvan, akkor szerintem lehet. Amint elmegy a bizalom, és az amúgy el szokott menni, onnantól már nem lehet szerintem tervezni. Ott van vége szerintem a párkapcsolatoknak, amint elmegy a bizalom. Egy pici kis kamu, pici kis félrelépés, vagy valami olyan dolog történik. Szerintem, ha a bizalom elmegy, onnantól véged, és azt nem lehet visszahozni

- ecsetelte Péter, megemlítve, hogy nem tud arról, hogy bármikor is B-terv lett volna valaki számára, és a mindennapokban is arra törekszik, hogy minden helyzetben az első legyen.

Hasonló bejegyzések