Lánykérés
2016-06-30  /  Szerző:   /   Szerelem Következő cikkünkben Judith és Zoltán történetével ismerkedhettek meg, hogyan találtak egymásra a Randivonal segítségével!

sikertörténet

Ne féljetek randizgatni, ismerkedni, ha elsőre nem jön össze, ne adjátok fel, mert eljön az igazi! A férjem sem hitt az internetes ismerkedésben, és most nem tud elég hálás lenni a Randivonalnak, hogy megismerkedett velem.

Két éve ismerkedtünk meg a Randivonalon Londonban… Majd 2013. augusztus 24-én összeházasodtunk…

sikertörténet


Zolival egy hét levelezés után találkoztunk személyesen egy londoni bevásárlóközpont parkolójában. Sok Randivonalon megismert fiúval találkoztam már előtte, mindegyik aranyos volt, de egyiknél sem működött úgy a kémia, mint Zolival. Azt mondhatom, hogy első látásra szerelem volt mindkettőnk részéről…

A tengerparton sétálva naplementéig csak beszélgettünk, ismerkedtünk. Másnap is találkoztunk és azt követően minden hétvégén. A szerelmünk lángja  csak egyre erősödött.
Egy év múlva elmentünk Törökországba nyaralni, ahol egy naplementés hajókiránduláson Zoli megkérte a kezem. Egy évre rá összeházasodtunk és most minden erőnkkel azon vagyunk, hogy bővüljön a kis családunk.

Köszönjük a Randivonalnak a segítséget, nélkülük nem ismerkedtünk volna meg. Fantasztikus oldal, bátran ajánlom mindenkinek. Ne féljetek randizgatni, ismerkedni, ha elsőre nem jön össze, ne adjátok fel, mert eljön az igazi! A férjem sem hitt az internetes ismerkedésben, és most nem tud elég hálás lenni a Randivonalnak, hogy megismerkedett velem. Úgyhogy csak bátran és kitartás!

Judith & Zoltán