Kulcsár Edina újra babát vár
2022-08-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egyre komolyabb Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M. kapcsolata, hiszen a sztárpár közös gyermekük születését várja!

 

Hatalmas port kavart, amikor az év elején kiderült, hogy a korábbi szépségkirálynő válik két gyermeke édesapjától, Csutitól, és a szintén családos rapperrel alkot egy párt. A szerelmeseket rengetegen támadták a kapcsolatuk miatt, ám ők nem foglalkoztak a sok rosszakaróval. Élvezték, hogy tönkrement házasságaik után egymás mellett megtalálták a boldogságot. Azóta már össze is költöztek, velük élnek Edina gyerekei is, de Medox és Nina hetente az édesapjuknál is több napot töltenek.

A rajongók azóta is azt találgatták, vajon mikor lesz közös babájuk. A pár eleinte azt mondta, nem tervezik a családalapítást, hiszen az előző kapcsolataikból mindkettőjüknek két-két kisgyermeke van, ám pár hónapja Edina az egyik követője kérdésére elárulta, a párjával mindketten szeretnének gyermeket.

„Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben. Igen, tervezünk gyermeket is” – írta a modell.

Nos, úgy tűnik, elérkezett az ideje annak, hogy a szerelmesek nyolc hónap együttlét után családot alapítsanak. A Blikk információi szerint ugyanis Kulcsár Edina babát vár. Úgy tudjuk, a Dancing with the Stars – amelyben a modell is szerepet kapott – versenyzőinek júliusi leleplezésekor még nem tudta, hogy várandós.

A Blikk információi szerint Edina az egyik táncpróba közben lett rosszul, ami miatt orvoshoz fordult, ott pedig egyből kiderült, hogy állapotos. Ő és a rapper is repdesnek a boldogságtól. Erre utalhatott Edina augusztus 14-i posztja is, hiszen egy szerelmes képet osztott meg párjával, amelyhez azt írta:

"A legjobb dolgok a legváratlanabb helyzetekben kopogtatnak be hozzánk."

Ezek után már csak az volt a kérdés, mi lesz a TV2 táncos show-műsorával, amelyben idén Edina is részt vett volna. Állapotosan vissza kellett lépnie a versenytől. A csatorna hétfőn este adta hírül, hogy kedden délben egy váratlan fordulat miatt rendkívüli bejelentést tesznek. Kedden pedig bejelentették, hogy helyette Berki Mazsit láthatjuk majd a műsorban.

Kulcsár Edina most a TV2 play oldalon a saját szavaival mondta el, mi történt:

„Már így, kétgyermekes édesanyaként hatalmas öröm és boldogság az, hogy az ember megtudja, ismételten életet adhat egy gyermeknek, főleg, hogy az én helyzetem jelenleg, mindenki tudja, egy kicsit más. Új szerelem van az életemben, tényleg egy mindent elsöprő szerelem, akivel nagyon vártunk arra, hogy legyen egy gyermekünk, de nem ilyen korán terveztük, hogy erre így sort kerítünk. De azt gondolom, ez a gyermek nagyon szeretne jönni, ha már ilyen váratlanul jött”.

Tényleg nem tudom, hogy jött össze, mert elvileg nem kellett volna, hogy így fogalmazzak, de mégis nagyon örülünk neki.

– Kettős érzések vannak bennem – mondta, hozzátéve: esélye lett volna megnyerni a DWTS-t, nagyon vágyott rá, nagy kalandokat és nagy érzelmeket várt a műsortól.

– De azt gondolom, ennek így kellett lennie valamiért. Reggel, egy vasárnap délelőtt, amikor megtudtam, hogy lesz kisbabám, egy órán keresztül csak ültem és meredtem magam elé, hogy ez hogy történt, és, hogy mi lesz. Persze, örültem – mesélte. Azt is elárulta, közben arra is gondolt, mi lesz most a Dancing with the Starsszal, ahol már minden le van szervezve. Sokkban mondta el az édesanyjának, aki szintén sokkot kapott. Aztán eltervezte, miként mondja el a szerelmének, de elfelejtette elrakni a terhességi tesztet, G. w. M. pedig megtalálta, úgyhogy lőttek a meglepetésnek. De nagyon örült.

Videón Kulcsár Edina vallomása:Edina kedden Instagram oldalán is bejelentette boldogságát, melyet egy G.w.M.-el közös képpel tudatott:

„A hír igaz! Kisbabát várunk! Nem szerettük volna még nagydobra verni az örömünket, mert nagyon az elején vagyunk még, de a Dancing with the stars miatt, muszáj volt napvilágra hozni a várandósságom, hiszen így nem folytatom a felkészülést. Egy picit sajnálom, hogy nem tudok részt venni ebben a csodás produkcióban, de semmi nem lehet fontosabb most annál, hogy a lehető legjobban óvjam magam/magunk.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk