Komoly kapcsolattá érett Palik László és barátnőjének szerelme
2022-08-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Komoly kapcsolattá érett Palik László és ügyvéd barátnőjének szerelme – tudta meg a Blikk. A pár lassan egy éve van együtt, és gyakorlatilag már összeköltözött.

 

– Eleinte Laci és ügyvéd kedvese is óvatos volt, hiszen mind a ketten épp csak túl voltak a házasságukon, válófélben voltak, és egy ilyen keserű tapasztalat után mindenki kétszer is meggondolja, hogy újra elköteleződjön-e. Mostanra azonban kiderült, a kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, egyre mélyebbé vált, ma már együtt is élnek – árulta el a műsorvezetőhöz közelálló informátorunk, aki szerint a pár élvezi a jelenlegi helyzetet, s minden idejüket együtt töltik.

A Blikk egy olvasója tavaly októberben fotózta le Palikot és barátnőjét a fiaik iskolája előtt:

– Laci és Petra közösen tervezik a jövőt, de arról nem tudok, hogy az esküvő szóba került-e már közöttük. Úgy tűnik, bizonyos mértékig Laci kedvese még szeretné megőrizni a függetlenségét, ezért a lakását egyelőre nem adta fel. Ez a külvilág számára egyfajta menekülőútnak tűnhet, de inkább arról lehet szó, hogy egy ingatlan mindig anyagi biztonságot jelent. Az biztos, hogy mindketten úgy érzik, megtalálták egymásban az igazit – tette hozzá a bennfentes, aki szerint műsorvezető új párja remekül kijön Palik fiaival, ahogy a tévés is hamar megtalálta a hangot párja gyermekével, ami nem csoda, hiszen a srácok egy iskolába járnak.

Úgy tűnik, alig egy évvel Marsi Anikó és Palik László szakítása után – tavaly júniusban költöztek külön – az egykori tévés álompár tagjai megtalálták a boldogságot új kedvesük oldalán. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Tények híradósa hosszútávon tervez új kedvesével, hiszen Gyarmati Gábor nemrégiben már a menyasszonyaként emlegette.

 

– Természetesen nagyon jó érzés, ha én vagyok a legelső számú nő az életében – reagált erre a Vasárnapi Blikkben Anikó. – Illetve az még jobb, ha a második vagyok, és a nagylánya szerepel az első helyen. Nem tagadom, nagyon jólesik, hogy szeretve vagyok, hogy nőnek vagyok nézve, és persze, az is jólesik, ha Gábor életében először nősülésre adná a fejét, akkor pont én lennék az, akit szeretne feleségeként is maga mellett tudni.

Forrás: Blikk