Kulcsár Edina úgy érzi, révbe ért az élete
2022-09-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kulcsár Edina úgy érzi, végre révbe ért az élete. Első gyermeküket várják szerelmével, Varga Márkkal, vagyis G.w.M-mel, aki tökéletes pár és remek édesapa is. A modell az elmúlt kilenc hónapban testközelből láthatta, hogy választottja a két gyermeke mellett milyen jól bánik Medoxszal és Ninával is.

– Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat. Nemcsak a saját gyerekeivel, hanem az enyéimmel is nagyon jól kijön. Imádják egymást, de egy percig sem akar pótapjuk lenni, hiszen nekik van igazi édesapjuk, aki aktív részese maradt az életüknek. Ezt pedig Márk maximálisan tiszteletben tartja – mondta a Blikknek Edina, akinek nagyon jólesik, hogy párja a várandóssága kezdete óta végtelenül figyelmes vele.

– Lesi az összes kívánságomat és mindentől próbál megóvni. Vannak azért rosszulléteim, de jól bírom a strapát, mondjuk két gyerek mellett nincs is időm pihenni... – mesélte a kismama, aki tudatosan figyel arra, hogy elég ideje maradjon mindenre, és anyaként, párként is helyt tudjon állni a hétköznapokban.

– Az nem volt normális és hosszútávon bírható, amit az elmúlt években csináltam. Rengeteget dolgoztam, folyton hajtottam, ahelyett, hogy megéltem volna a pillanatokat. A problémáim és a boldogtalanságom elől menekültem a munkába, ami miatt nemcsak lelkileg, de testileg is kimerültem. Most viszont visszavettem a tempóból, már nem a munka az első, hanem a családom. Persze így is sokat dolgozom, de teljesen más kerékvágásban, és a gyerekek mellett magamra is szánok időt. Úgy érzem, még sose volt ennyire harmonikus és kiegyensúlyozott az életem, és ezt Márknak köszönhetem. Mellette igazán önmagam lehetek. Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet, de titkon kislánykorom óta erre vágytam. Ő pedig most valóra váltotta.

Bár a szerelmeseknek a gyerekek és a sok elfoglaltság miatt kevés idejük jut egymásra, igyekeznek minden pillanatot kihasználni.

– Mozaikcsaládban élünk, ezért rengeteg szervezést igényel, hogy el tudjunk kettesben szökni pár órára, esetleg néhány napra, de a családtagjaink mindenben segítenek. A hétköznapokban pedig igyekszünk lopni magunknak néhány romantikus órát. Igyekszünk a délelőttöket együtt tölteni, elkísérni egymást, ha dolgunk akad, és ha tehetem, a fellépésekre is Márkkal tartok. Zenélni is szoktunk együtt, de csak, ha éppen kedvünk van. Már van 1-2 olyan dal amiben közreműködtem, szóval a háttérben ezzel is foglalkozunk, de most a kemény munka helyett inkább de most igyekszem megélni azt, hogy végre igazán boldog lehetek – tette hozzá.