Hivatalosan is vége Stana Alexandra és Köcse György házasságának
2022-09-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Dancing with the Stars táncosai, Stana Alexandra és Köcse György az elmúlt év novemberében jelentették be a szakításukat, ám a válást nehezítette az, hogy György külföldön tartózkodott. A táncosnő tavasszal már beadta a szükséges papírokat, és a közelmúltban a bíróság fel is bontotta a házasságukat. György rövid üzenetben meg is erősítette a Blikknek, hogy hivatalosan is elváltak az útjaik, és szeretné lezárni a múltját.

Nagy megkönnyebbülés ez Alexandrának, hiszen így már nem köti papír korábbi partneréhez, szabadon szeretheti Meggyes Dávidot, akivel Valentin-napon jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Így már semmi sem áll a szerelmesek útjába, hogy akár össze is kössék az életüket, hiszen az Ázsia Expresszből megismert Dávidnak már tavasszal lezajlott a válópere.

Stana Alexandra és Köcse György 12 évig alkottak egy pár, majd tavaly júliusban kötötték össze az életüket. A rajongókat szinte villámcsapásként érte a hír, hogy 5 hónapnyi házasság után bejelentették, kapcsolatuk véget ért. Alexandra korábban elárulta, hogy az elképzeléseik nem egyeztek a jövőt illetően. Gyuri inkább külföldön képzelte el az életét, míg Alexandra itthon építette a karrierjét. Az esküvő előtt megegyeztek abban, hogy itthon maradnak, családot alapítanak, ám utána nem sokkal külföldi munkalehetőséget kaptak, amit Gyuri nem akart visszautasítani, így elvállalta a felkérést Szőke Zsuzsi kolléganőjével.

„Jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni. Nem akarok távol lenni a családomtól, és egyébként sem ezt beszéltük meg" – fogalmazott a táncosnő a Story magazinban.

Az ellentétek rövid időn belül szakításhoz vezettek, Alexandra és György novemberben jelentették be, hogy külön utakon folytatják. A táncosnő nem sokkal később beleszeretett Meggyes Dávidba, aki januárban vetett véget házasságának. György nem volt meglepődve azon, hogy volt felesége hamar új párra talált, a Blikknek adott interjúban tálalt ki a kapcsolatról.

– Alexandrának mindig fontos volt, hogy külső visszajelzéseket kapjon, akár több személytől is. Bíztam abban, hogy ez egyszer majd megváltozik, és én elég leszek, de hiába volt lánykérés, dupla esküvő, ez nem történt meg – nyilatkozta ekkor a Blikknek a jelenleg is külföldön dolgozó táncos, aki a magánéletéről azóta nem beszélt, Alexandra pedig időközben összeköltözött új kedvesével.