Kulcsár Edina és G.w.M fizetős családi realityt forgatnak
2023-11-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edináék életére rengetegen kíváncsiak, így fizetős realityt kezdtek forgatni és családi vlogokat tesznek közzé. Most kiderült, eddig körülbelül mennyit kereshettek vele.

Kulcsár Edina a napokban egy óriási titokról rántotta le a leplet, mégpedig arról, hogy családi valóságshow-műsort indítanak G.w.M-mel közösen. A sztárpár rengeteg felkérést kapott ilyen és ehhez hasonló ajánlatokkal kapcsolatban, de úgy érezték helyesnek, ha nem adják el magukat, hanem egy hitelesebb realityt forgatnak a szépségkirálynő közösségi oldalára, hogy a rajongóik bepillantást nyerjenek a mindennapjaikba. Igen ám, de nem ingyen, hanem bizonyos feliratkozói díj ellenében. Bár kezdetben 2000 forintért akarta meghirdetni a feliratkozást az anyuka, végül kedvezményesen 1699 forintra módosította az árat.

Így derült ki az is, hogy a rapper kórházban fekszik, mivel depresszióval küzd. Márk maga mondta el, hogy került ebbe a helyzetbe: hirtelen rosszul lett egyik este, a bal füle egyensúlyérzékével történt valami, szédült, elesett és nem tudott kimászni az ágyból. A depresszió következtében felszedett 15 kilót, és az is kiderült, hogy a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve leállt. Az a legnagyobb félelme, hogy ezzel a karrierje is veszélybe kerülhet. Azóta a Vargáék című realitynek már a második része is kikerült, melyben Edina meglátogatta a férjét a klinikán, akivel a turné utolsó részének lemondásáról tárgyaltak.

Az előfizetéssel a barna szépség célja az, hogy egy közelebbi képet kapjanak róluk azok a rajongók, akik szeretik őket. Azt viszont egyelőre nem lehet szabályozni, hogy ki iratkozhat fel és ki nem, a Redditen pedig egyre több részlet szivárog ki a műsorról. Többek között az, hogy mennyi embert érdekel Edináék élete. A tegnapi információk alapján 889 ember voksolt amellett, hogy megér nekik 1699 forintot a reailty nézése, ami eddig több mint másfél millió forintot hozott G.w.M-éknek a konyhára.