Horváth Tamást fenyegető üzenetekkel bombázzák
2023-11-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az énekes kapcsolatát nem nézi jó szemmel a környezete, egyesektől még fenyegető leveleket is kap.

Horváth Tamás 2017 januárjában vette el Péterfi Andreát a Maldív-szigeteken. Feleségét szülővárosában, Dunaújvárosban ismerte meg, akkor viszont még mindketten párkapcsolatban éltek. Fél évig titokban találkoztak, végül egy sms miatt buktak le. Ezután az énekes is szakított az akkori párjával, és Andrea is elköltözött otthonról az akkor hétéves fiával. Dunaújvárosban azonban nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, és nem csak a kettőjük közötti közel 8 év korkülönbség miatt.

A postaládámba folyamatosan fenyegető leveleket dobálnak be, amelyeken az áll, hogy megkapom a magamét, amiért két családot is tönkretettem. Az emberek, akikkel korábban jóban voltam, nem köszönnek az utcán, elfordulnak tőlem, az is szúrja egyesek szemét, hogy ennyivel idősebb nálam. De nem érdekelnek a rosszakarók, szeretem Andit, és vállalom a kapcsolatunkat ország-világ előtt.

‒ mondta az énekes az Adom a napom című műsorban.

A páros másodszor is összeházasodott 2022 év elején a Maldív-szigeteken, ott, ahol először álltak oltár elé. Mindkétszer kettesben utaztak el a külföldi házasságkötésre, a násznépet, csakúgy mint először, most is a helyiek alkották. Horváth Tamás és párja nemrég az RTL Klub Reggeli című műsorában elárulták, hogy időről időre meg szeretnék erősíteni a házasságukat, ezért valószínűleg egy harmadik esküvőre is sort kerítenek majd.