Kulcsár Edina attól fél, hogy elveszítheti G.w.M-et
2022-09-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edina hamarosan születendő gyermekének édesapjával fog szerepelni egy nagyon izgalmas páros vetélkedőben. A szépségkirálynő nemrég bevallotta, hogy nem a magasságtól vagy a pókoktól fél, hanem egy sokkal komolyabb dolog tartja őt rettegésben. A hamarosan háromgyermekes édesanya elárulta, hogy az a legnagyobb félelme, hogy elveszítheti G.w.M -et.

"Az az igazság, hogy eddig mindenhol azt mondtam, hogy nem félek semmitől, de amúgy nagyon sok mindentől félek. Legnagyobb félelmem az, hogy elveszítem a szerelmem” - mondta Edina a TV2 stábjának.Szerencsére párja, Márk egyből megnyugtatta kedvesét, biztosította arról, hogy nincs oka az aggodalomra.

"Attól nem kell félni!“ - jelentette ki a rapper.

“Eléggé megedzett minket az élet. Abszolút nem félünk semmitől. Simulékonyak vagyunk egyébként, de hogyha valami nem tetszik majd valakinek akkor ki fogja nyitni a száját” – mondta Edina.

Valószínűleg a tévé képernyőjén keresztül is át fog jönni a köztük lévő hatalmas összhang, hiszen a szerelmesek elképesztően boldogok együtt. Az örömüket pedig biztosan fokozza, hogy hamarosan megérkezik kisbabájuk is. Edina már többször elmondta, hogy nagy családra vágyik, most pedig teljesül is az álma. A születendő babával együtt, ha nem is mindig, de öt gyermek veszi majd őket körül, ugyanis Edinának és Márknak is van már két gyermeke az előző kapcsolatukból.

A baba váratlanul és korábban is jelentkezett, mint azt várták, annyira, hogy Edina és Csuti még nem váltak el.