Adam Levine hónapokig csalta feleségét
2022-09-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Két hete robbant a hír, miszerint harmadik gyermekével terhes Adam Levine felesége, Behati Prinsloo. Az örömhírt azonban máris beárnyékolta egy titok, miszerint a zenész hónapokig csalta feleségét.

A Maroon 5 frontembere állítólag egy 23 éves modellel, Sumner Stroh-hal bonyolódott intim viszonyba, az Instagramon folytatott kacérkodásukról a hölgy több képernyőfotót is készített. Egy év után azonban eltávolodtak egymástól, majd hónapokig nem is beszéltek. Azonban Adam a napokban újra felvette a kapcsolatot volt szeretőjével, és olyat kérdezett tőle, amin a lány teljesen megdöbbent: harmadik gyerekét ugyanis róla akarja elnevezni.

"Oké, komoly kérdés. Lesz még egy gyerekem, aki ha fiú lesz, szeretném Sumner-nek elnevezni. Nem gond? Halálkomoly"- fogalmazott az énekes, akinek az üzenetéről képernyőfotót készített a modell.

Sumner elismerte, hogy fiatal és naiv volt a tiltott kapcsolat idején, továbbá könnyen manipulálható. A leleplezés előtt úgy tűnt, az énekes házassága kiegyensúlyozott és boldog, ám egy ilyen csapás súlyos következményekkel is járhat a kapcsolatára nézve.