Közel a hatvanhoz is bombázzák a férfiak Keresztes Ildikót
2021-09-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Keresztes Ildikó nemrég ünnepelte az 57. születésnapját, ám ez kicsit sem látszik rajta. Rengeteg elismerést kap, sőt, a férfiak is bombázzák.

Bár úgy véli, a karanténidőszak alatt felszedett néhány kilót, ám ennek ellenére is napi szinten kap zavarba ejtő üzeneteket. Véleménye szerint a férfiaknak tetszik, hogy nem „egy szál bél”.

Ám szerencsére az egészségi állapota is egyre jobb, előzőleg ugyanis megkeserítette az életét az allergia. Az immunbetegség egyik legsúlyosabb fajtáját diagnosztizáltak nála, s volt, hogy csak erős injekciókkal tudott fellépni. Viszont egy hároméves injekciós kezelésnek hála, megszabadulhat a kellemetlensédektől.

Szomorúságra adott okot az is, hogy másfél éve nem tudta meglátogatni a rokonait Erdélyben, s nemrég sikerült is időt tölteni szeretteivel.

"Nemrég végre magamhoz ölelhettem a mostohaanyámat, a nagynénémet, a rokonaimat. El sem tudom mondani, mit jelentett ez számomra. Nekem mindig az ad feltöltődést, ha hazatérhetek"– nyilatkozta a Story Magazinnak az énekesnő.

Forrás: Blikk

Hasonló bejegyzések