Hat év után véget ért Czippán Anett párkapcsolata
2021-09-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Két évvel a válása után hatalmas szerelemnek indult Czippán Anett és a szintén a TV2-nél dolgozó kollégájának kapcsolata, ám hiába próbált meg új életet kezdeni, úgy tűnik, ez a kapcsolat sem egy életre szólt.


"Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit – bevallom – óriási kudarcként élek meg. De szembe kellett néznem ezzel. Meg kellett ráznom magam, és tudatosítanom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül" – mesélte a Story magazinnak Czippán, aki szerint egyáltalán nem egyszerű feladat két gyerek kiegyensúlyozott anyukájának lenni két apával, de nincs más választása, mint megoldani ezt az élethelyzetet is.

A műsorvezető állítása szerint inkább az egyedüllétet választotta, mint hogy benne maradjon egy olyan párkapcsolatban, aminek nem látja a jövőjét.

– Azt éreztem, nem ez az én utam, nem ez az én jövőm. Nem ebben a kapcsolatban fogok kiteljesedni. Két ember két irányba futott, közös cél nélkül. A szerelem elmúlt, az egységünk felbomlott. Így pedig már nem lehet egy párkapcsolatot működtetni – fogalmazta meg a szakítás okát a Trendmánia című műsor műsorvezetője.

Czippán bízik benne, hogy – amiként a férjével való válása – a mostani szakítása is csendben, békében zajlik majd, és arra törekszik, hogy volt párjával is jó kapcsolatot ápoljon a jövőben. Elsősorban gyerekei miatt, akik szeptemberben megkezdték az óvodát, illetve az iskolát, ami rengeteg szervezést és munkát igényel.

Forrás: Blikk