Kiderült, milyen volt Szabó Győző és Rezes Judit titkos esküvője
2021-09-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Múlt héten egy eldugott, romantikus magyarországi kistelepülésen, minden felesleges fényűzést mellőzve, viszonylag szűk körben házasodott össze Szabó Győző és Rezes Judit. A páros 17 évnyi ismeretség után döntött úgy, hogy hivatalosan is összeköti az életét: ebből 7 évet jegyespárként töltöttek, ám mindig közbejött valami, ami miatt nem került sor a nagy napra.– Az élet sok megpróbáltatás elé állított minket. Volt, amikor az sem volt biztos, hogy együtt akarunk maradni, aztán jöttek a gyerekek, ingatlant vásároltunk. Mostanra lett természetes minden. Ránéztünk a naptárunkra, és kiderült, ha most nem tartjuk meg az esküvőt, akkor megint egy évet csúszik a munkáink miatt – idézi a friss házaspárt a HOT! magazin.

Az elmúlt években számos tragédia érte a két színészt, hiszen négy évvel ezelőtt Judit édesapja hunyt el, míg tavaly Győző veszítette el édesanyját, és azért sem akarták tovább húzni a menyegzőt, mert így minden, számukra fontos ember jelen tudott lenni, köztük a feleség 98 éves nagymamája is.

Az esküvő kifejezetten bensőséges hangulatú volt, alig 50 vendég volt jelen a tokaji borvidék egyik festői szépségű településén, Mádon. Azért is ezt a helyszínt választották, mert Győző ismeri a Mádi Udvarház tulajdonosát, aki felajánlotta, hogy tartsák náluk az esküvőt.

"Amikor elmentem a helyszínre, rögtön azt éreztem, igen, ezt szeretném. És Miskolc közelsége is sokat számított: onnan származom, ott él a dédi és az édesanyám, így nem kellett sokat utazniuk. Éppen ilyen helyről álmodtam"– árulta el a kétgyerekes anyuka a hetilapnak.A házasulandóknak külön engedélyt kellett beadniuk, hogy éppen azon az augusztusi napon összeházasodhassanak, ugyanis a jogszabályok szerint az esküvő előtt 31 nappal be kell jelenteni az igényt, Győzőéknek viszont csak 27 nappal korábban jutott eszükbe, hogy egybekeljenek.

A HOT! szerint a polgári szertartásra az udvarház külső részén került sor, és már itt is elmorzsoltak pár könnycseppet, ahogy később a templomban is, amikor hallgatták a lelkészt és mondták a fogadalmaikat. Az esküvővel együtt a legkisebb Szabónak, Gazsinak a keresztelőjét is megtartották, akinek szülei lakóautóval érkeztek az esküvőre, amely a vacsorának helyet adó terem szomszédságában állt, így a kicsi bébiőr segítségével nyugodtan átaludhatta az éjszakát.

Persze, némi meglepetés érte a friss házaspárt a nagy napon, hiszen a lakodalmas menet alig ért vissza a templomból a vacsora helyszínére, már le is szakadt az ég, hatalmas erővel zuhogott az eső, de végül megúszták a felhőszakadást és elkezdődhetett a buli. Az esküvői menüben volt húsleves, marhapörkölt túróscsúszával, gombás-spenótos gnocchi, fogas, de a vendégek kóstolhattak egy kifejezetten mádi sajtválogatást is, miközben díjnyertes borokat ihattak. Éjfélkor pedig érkezett a töltött káposzta... A háromemeletes esküvői torta mellett az ifjú férj és édesapja egy lúdlábtortával készült, míg Judit édesanyja saját főzésű körtepálinkát hozott.

A buli végül hajnali fél ötig tartott, és Győző, illetve Judit voltak az utolsók, akik leléptek a színről. Ők maguk sem titkolják, hogy volt pár éve egy nagy párkapcsolati krízisük, de leküzdötték a nehézségeket, az élet pedig végül őket igazolta, hiszen immáron boldog házaspárként élhetnek.

Forrás: Blikk