Korda György és Balázs Klári elárulták, mi a hosszú házasság titka
2023-08-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Korda György és Balázs Klári között 44 év után is dúl a szerelem. A házasok arról beszéltek, mennyire hálásak egymásért, illetve mit tartanak a hosszú kapcsolat titkának.

Senkinek nem kell bemutatni hazánk közkedvelt előadó párosát, Korda Györgyöt és Balázs Klárit, akiknek elképesztően feszített tempóban telnek nyáron a mindennapjai még így, több mint 40 év pályán töltött idő után is: forgatásról forgatásra járnak, koncerteznek, ott vannak a TikTokon. Ráadásul nemrég költöztek új otthonukba is, úgy, hogy 30 évig a Korda-villában laktak. A sztárpár már 44 éve szereti egymást, a szenvedély ennyi idő alatt sem hunyt ki a kapcsolatukból. A jó és hosszan tartó házasság titkáról beszélt Gyuri bácsi.

– Ritka az ilyen kapcsolat, mint a miénk. Leéltük az életünket együtt, így nálunk már nincs olyan, hogy „én”, hanem csak „mi” van. A házasságunk alapja a szerelem, a feltétlen szeretet, a harmónia és a barátság. Az a helyzet, hogy minket baltával sem lehetne egymástól elválasztani – mondta az énekes, aki észrevette, hogy idén még több a válás, mint eddig.

– Miután két egyforma ember sincs, így minden házasság is más és más. Talán a felgyorsult világunk miatt van ennyi válás. Én még abból a fajtából való vagyok, aki azt gondolja, megéri a dolgokra időt szánni, mert sokszor javíthatók – tette hozzá, megjegyezve, hogy hiába a 44 év, még mindig ugyanolyan szerelmesen néznek egymásra Balázs Klárival.

A szerelmünk elején kétféle utunk volt: a színpadtól az ágyig és vissza!

– mondta humorosan, megjegyezve, hogy a mai napig szépnek látja a feleségét.

– Szeretem az illatát, ahogy néz, ahogy létezik körülöttem. Gondoskodik rólam, én pedig szeretem ezért – áradozott, mire a kedvese is megszólalt a szerelmükről.

– A sors ajándékai vagyunk egymásnak, mindenben társak lettünk. Ezt meg is becsüljük mindketten, ezért nem múlik el a szenvedély a kapcsolatunkban. Soha nem szabad elfelejteni, hogy a házasság egy szövetség, amit nem árulhatsz el! Körülöttünk sohasem voltak cirkuszok, ami nem véletlen – jelentette ki Klári.