Radics Gigi bomba formában van
2023-08-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Radics Gigi sokat dolgozott azért, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól, és a befektetett munka meghozta a gyümölcsét, hiszen jobban néz ki, mint valaha.

Radics Gigi és szobrász kedvese néhány héttel ezelőtt eldöntötte, külön utakon folytatják tovább az életüket. Az énekesnő már új albérletbe is költözött a gyermekével, és megerősítette, hogy elengedték egymás kezét a kislánya édesapjával. Mikus Áronnal 2020-ban tudatták, hogy egy párt alkotnak, nem sokkal később pedig közös gyermekük is megszületett, így sokan azt hitték, hogy hamarosan sor kerül az esküvőre. Azonban ez már nem fog bekövetkezni.

Gigi elmondása szerint arra törekednek, hogy Bella a lehető legkevesebbet észleljen a szakításukból, illetve, hogy egyetértésben és közösen neveljék őt a továbbiakban. Az énekesnő a legutóbbi nyilatkozata óta nem szólalt meg a történtekről és az okokról, viszont nem vonult vissza a közösségi médiától. Egészen gyakran oszt meg magáról tartalmakat, melyeken igencsak boldognak látszik. Ezúttal egy újabb videóval rukkolt elő a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában, ami éppen egy fotózáson készült, Gigi pedig melltartó nélkül pózolt a kamerának, és elképesztően dögösen festett. Kétségtelen, hogy az előadó a történtek ellenére is bomba formában van.