Pár tipp, mit pakoljunk be last minute nyaralásra
2023-08-29  /  Szerző:   /   Ajánló

Nincs is jobb a nyaralásnál! Vagy mégis? Igen, a last minute kikapcsolódás! Mert amikor már úgy tűnik, lassan vége a nyárnak, amikor már a vakációzás ábrándképei elhalványulnak, akkor tud nagyot szólni egy váratlan lehetőség, egy utazás, ami valóra válthatja az összes naptejjel áztatott, vízparttól illatos álmot. De ha hirtelenül kell indulni, és persze mindent összepakolni, akkor nem árt egy kis lista, mintegy emlékeztetőül, hogy mik azok a holmik, amik semmiképpen se maradhatnak otthon!


Íme, a top hármas lista!

Ha last minute kezdődhet a szórakozás, akkor az első kérdés, hogy pontosan milyen a nyaralás helyszíne? Strandos, vizes, homokos, füves, partos, naptejes? Mert ha igen, akkor a következők semmiképpen sem maradhatnak otthon. Az esetükben egyébként bónusz pozitívum, hogy roppantul kis helyen is elférnek, meg még könnyűek is, úgyhogy magát a bepakolást biztosan nem nehezítik meg.

A bikini az első, mégpedig a legjobb, ha legalább kettő is bekerül a hátizsákba vagy a bőröndbe. Így, ha az egyik csurom vizes lesz, és mondjuk nincsen negyven fok, hogy két másodperc alatt megszáradjon a napon, akkor a cserével orvosolható ez a helyzet. Természetesen, akinek a fürdőruha egyet jelent az egyrészes fürdőruha viselésével, annak ez az a modell, ami semmi esetre sem maradhat a gardróbban. A helyzet az, hogy az élet bőven tartogathat váratlan fordulatokat, ezért akkor is jó ötlet strandkiegészítők bepakolásával készülni, ha amúgy első ránézésre nem biztos, hogy a strandolásé lesz a főszerep. Mert, ahogy arra utaltunk, a meglepetés erejével mindig megéri kalkulálni!

A strandruha amúgy azért is nagyon jó útitárs, mert nem pusztán a strandon teljesíthet jól, hanem mondjuk a városban járva is, amikor a hőségben kifejezetten jól esik a lenge viselet.

S ha már a női szakaszt kipipáltuk, akkor az urakat sem hagyhatjuk ki természetesen, s nem is akarjuk! A top hármas listából a férfi fürdőnadrág sem hiányozhat. Ha a fürdőnadrág megvan, ha mondhatni kézközelben várakozik, akkor bármikor jöhet a csobbanás. S ez a szabadság minden pénzt megér!

A fürdőruha az outfit részévé is tehető?

Igen, ez bizony jó hír, mert ha minden kétséget kizáróan tudható, hogy a nyaralás helyszínén a hőség az uralkodó, akkor felesleges olyan ruhákkal készülni, amikre tulajdonképpen semmi szükség. Főleg, hogy most arat egy új irányzat, aminek a lényege, hogy a fürdőruha akkor is hordható, ha történetesen nem strandolás a program. A fürdőnadrág például pazarul kombinálható egy pólóval, meg egy papuccsal, és ennyi. A laza, lezser megjelenés adott, ami még stílusosságot is képviselhet. De, hogy egy másik példával éljünk, a bikini felső nagyszerűen mutat egy szoknyával, vagy rövidnadrággal, és ha túlságosan pőrének tűnik így a felsőtest, akkor egy lenge, nagyobb méretű felsővel máris kerek egésszé varázsolható a kép.

Összegezve, ha last minute jön a lehetőség, ha a nyaralás újra átélhetővé válhat, akkor nem kell túl sokat időzni a bepakolással, különösen, ha cél a strandolás, hiszen a strandkiegészítők és fürdőruhák együttesen tökéletesen elegendőek.