Koltai Róbert párkapcsolatáról vallott
2021-10-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Koltai Róbert és Gaál Ildikó szakmailag és a magánéletben is egymásra találtak, s már több mint négy éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk a színházban kezdődött, Ildikó ugyanis a Kreutzer szonáta című darabot rendezte, majd felkereste Koltait, ugyanis kíváncsi volt, hogy milyen gondolatai vannak a darab kapcsán."Ildi eljött a színházba, megnézett engem, majd telefonon folytattuk tovább a darabról szóló értekezéseinket. Igazából bő egy éven át telefonálgattunk, és a beszélgetések köztünk szinte észrevétlenül lettek egyre mélyebbek, és már nem csak a színházról, hanem kettőnkről is szóltak"– vallott kapcsolatuk kezdetéről Koltai Róbert a Meglepetés Magazinnak, majd hozzátette: Ildi csilingelő hangja megnyugtatta.

Az első igazi randevúra azonban majd csak egy év folyamatos telefonbeszélgetés után került sor, ám ezután felgyorsultak a dolgok, s össze is költöztek.

"Szinte azonnal összeköltöztünk, és azóta is nagyon sok időt töltök együtt. Minden napunk, szerencsére, boldog küzdelem"– tette hozzá a színész.

Továbbá a mindennapjaikról is őszintén beszéltek; Ildikó temperamentumos személyiség, Róbert pedig ennél nyugodtabb, ez pedig akkor szül igencsak érdekes helyzeteket, amikor késésben vannak. Ugyanis a színész mindenhonnan képes elkésni, legutóbb a késésből adódó rohanás miatt egy hatalmasat esett.

"Rengeteget beszélgetünk és nevetünk. Kijárunk sétálni a közeli tóhoz. Ha van időnk, együtt sütjük a kenyeret. Robi megtanult dagasztani, sőt sajtot reszelni is, amit első körben a keze bánt, mert fordítva tartotta a reszelőt"– mesélt közös dolgaikról Ildikó.

Forrás: Blikk