L. L. Junior és felesége elárulták, hogyan próbálják megmenteni házasságukat
2021-10-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga augusztusban költözött el a zenésztől közös, törökbálinti otthonukból a kislányukkal, Lilivel. A pár ma már azonban mindent megtesz azért, hogy sikerüljön helyrehozni a kapcsolatukat, és úgy tűnik, a legjobb úton haladnak abba az irányba, hogy megmentsék házasságukat.

 

– Hivatalosan házasok vagyunk, de nem élünk együtt. A gyermekünket közösen, egyetértésben neveljük, mindennap találkozunk, és azon dolgozunk, hogy a kapcsolatunk újra működőképes legyen. Ugyanis sok olyan érték elveszett a házasságunkból, amit újra kell építeni. A figyelem, a megértés a tisztelet és az önfeláldozás, ami mindkettőnk részéről hiányzik mára. Történt egy óriási tragédia az életünkben, ami után egymásba kapaszkodtunk, aztán Kinga terhes lett, ami egy hatalmas áldás volt. Közben belefogtunk egy nagy projektbe, házat újítottunk fel, ami újabb megpróbáltatásokkal járt, mígnem újabb csapással kellett szembenéznünk: elhunyt Kinga anyukája. Ha őszinte akarok lenni, a kezdetektől fogva küzdünk egymással, egymásért, a kapcsolatunkért – árulta el a Story magazinnak Junior.

– A szeretetet és a gyűlöletet nagyon vékony határ választja el egymástól, és mi ezt már a legelején megtapasztaltuk. Hisz akit szeretünk, azt tudjuk leginkább bántani. Ráadásul soha nem voltam az a típusú férfi, akit a sarokba lehet szorítani, aki azt teszi, amit a felesége mond, és Kinga sem egy házi robot, aki mindenre csak bólogat. A kezdetőktől fogva nagy csatákat vívunk – vallotta be a zenész, aki nem tagadta, hogy párterápiára járnak.

– Párterápiára járunk, hogy újra visszataláljunk egymáshoz. Bevallom, volt olyan, hogy annyira összevesztünk, hogy azt is lemondtuk, de aztán mindketten rájöttünk, hogy nagy a tét, küzdenünk kell tovább ezért a szerelemért.

 

Kinga elárulta, mi az, amit a párterápiától vár.

– Az utóbbi időben már a problémákról sem tudtunk beszélni. A párterápia során viszont kénytelenek vagyunk elmondani egymásnak az érzéseinket, ráadásul elszabadulni sem tudunk, hiszen azért megyünk oda. Az akarás eddig bennünk volt, csak a megvalósítással vannak gondjaink. Mindketten tele vagyunk a házasságunk alatt felgyülemlett sérelmekkel. Túlérzékeny lettem az elmúlt időszakban, és mindketten úgy éreztük, nem tudunk egymáshoz fordulni, nem vagyunk egymás támaszai – árulta el Kinga, akit saját bevallása szerint egyedül az édesanyja értett meg. De nemcsak vele, Juniorral is egy hullám hosszon volt, ezért sokat segített neki férje lelkének megértésében is.

– Az édesanyám volt a legfőbb támaszom, minden titkom tudója. Laci megértésében is nagyon sokat segített. Ők nagyon egy hullámhosszon voltak, megértették egymást. Anyukám megértette a művész lélek működését azt, amivel én sokszor még most is küzdök – mondta Kinga, aki kislánya születése után nem sokkal vesztette el édesanyját, aki cukorbeteg volt és elkapta a koronavírust.

Kinga még a hozzá legközelebb álló embereknek sem beszélt arról, mennyire megviselte édesanyja halála. Elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni ahogy azt sem, hogy kislányát, Lilit a nagymama csupán kétszer foghatta a karjaiban.

– Amikor hívtak a kórházból és közölték a hírt, éppen etettem a kislányomat. Igazából kiadni sem tudtam magamból, mert Lili nem érezhette meg, bekapcsolt az a bizonyos túlélési ösztön – emlékezett vissza Kinga az erőt próbáló pillanatokra.

Az kisbabás anyuka azt is elárulta, hogy Junior rengeteget segített neki, amikor édesanyja kórházba került, és azt is neki köszönheti, hogy már képes kimondani azt a szót, hogy „szeretlek”. Amikor megtudta, hogy anyukája elkapta a koronavírust, éppen Junior súgta a fülébe, hogy mondja meg neki, hogy szereti. Később apukájától tudta meg, hogy édesanyja sírt a boldogságtól lánya vallomása hallatán.Kinga azt is elmondta, hogy most leírhatatlan szerelmet érez Junior iránt.

– Ez egy mindent elsöprő találkozás, amilyen nem sokszor adatik meg az ember életében. Hiszek abban, hogy nem véletlenül rendelt minket egymás mellé az Isten, és abban is biztos vagyok, hogy a jövőben egyikünknek sem jönne még egy olyan személy az életébe, aki ennyire meghatározó ennyire nagy hatással van rá – vallotta be a feleség, aki leszögezte, nem csak a közös kislányuk miatt akarnak együtt maradni.

A pár bízik abban, hogy van közös jövőjük, és mindent megtesznek azért, hogy kapcsolatuk ismét felhőtlen legyen. Ezért igyekeznek kizárni mindenkit az életükből, és csak egymásra koncentrálnak.

Forrás: Blikk