Kisbabát vár Rácz Jenő és felesége
2021-11-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gyuricza Dóra egy ultrahangos fotóval közölte közösségi oldalán, hogy férjével, a sztárséf Rácz Jenővel hamarosan szülők lesznek.

"Hatalmas a boldogság. Bővül a Rácz-Gyuricza család" - írta Instagram-oldalán Dóri.

Dóri bejegyzésénel pedig többek között Puskás-Dallos Bogi, Schobert Lara és Kabát Peti is örömüket és gratulációjukat fejezték ki.

Mint ismeretes, a séf és párja még a Konyhafőnök műsorában ismerkedtek meg egymással, idén nyáron pedig össze is házasodtak.

Rácz Jenő is megosztotta a nagyszerű hírt a követőivel. A sztárséf egy videót tett közzé Instagram oldalán, amikor is bejelenti éttermében a kollégáinak, hogy Dórival babát várnak. Köztudott, hogy a sztárféf minden álma az volt, hogy babájuk szülessen.

- Szeretnék egy-két dolgot mondani a csapatnak, mert, hogy van egy-két fejlemény az életünkben. Alapvetően egy örömhírt szeretnék bejelenteni, amire szeretnék a csapattal, a családunkkal közösen koccintani. Mégpedig, a családunk az gyarapodik, nem mással mint egy babával, Dórival babát várunk - mondta Rácz Jenő láthatóan meghatódva és zavarban kollégáinak, akikkel koccintottak is az örömhírre. A séf azt is elárulta, hogy tegnap volt az utolsó olyan fontos vizsgálat, ami alátámasztotta, hogy minden rendben van, így már bátran nyilvánosságra merték hozni a csodás hírt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk