Kiderült, mit tanácsol Rácz Jenő felesége mindenkinek az ünnepekre
2021-12-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és felesége nemrég tudták meg, hogy babát várnak. Az idő azonban gyorsan repül, s Dóri pocakjában egyre jobban növekszik a magzat.

 

Nem titkolják hatalmas boldogságukat, ugyanis kislányukat, Kamillát jövő tavasszal már a kezükben tarthatják. Dóri az idei esküvőjükre elérte az álomformáját, hónapokon keresztül edzett, hogy olyan alakkal mehessen férjhez, amelyben a legkomfortosabbnak érzi magát. Ám most mosolyogva osztotta meg közösségimédia-oldalán a következő történetet is: „Megvolt az első alkalom, hogy ki akartam nyitni a hűtőt, de útban volt a pocakom”.

Dóri és Jenő hamarosan elutaznak egy újabb tengerparti nyaralásra a sok munka kipihenése miatt, és hogy végre kettesben lehessenek. Dóri ezzel kapcsolatban fontos dolgot tanácsolt Instagram-posztjában az ünnepekre:

„Nemsokááá. Ha egyetlen tanácsom lehet az ünnepekre, ajándékok ide vagy oda, töltsetek minőségi időt egymással. Nálunk jó pár éve anyummal kora reggeltől vacsoraidőig a konyhában megy a sütés-főzés, karácsonyi zenék, ameddig a srácok díszítik a fát, majd ők visszaülnek a gép elé. Kész a vacsi, ajándékozunk, vacsorázunk, majd újra mindenki beül a képernyő elé, legyen ez telefon, tv, vagy számítógép. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a legnagyobb ajándék amit idén adhatunk egymásnak a férjemmel, kicsit kitörni a megszokottból és együtt lenni egy közös élmény és utazás során” – olvasható a kép alatti szövegben.

Forrás: Blikk