Kiderült, hogyan találkozott új szerelmével Szabó Ádám
2022-06-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Fél évvel ezelőtt talált rá a szerelem Szabó Ádám, zenészre, aki azóta is hatalmas boldogságban éli mindennapjait a gyönyörű Bernivel. A fiatal pár nem akárhogyan találtak egymásra, hiszen az interneten keresztül beszéltek egymással először.

A szerelmesek kapcsolata csak az utóbbi időben fordult komolyabbra, eddig "csak ismerkedési fázisban" voltak. Éppen ezért gondolta úgy Ádám, hogy itt az ideje annak, hogy boldogságukat ország-világ szeme elé tárják.

Ádám és Berni az Instagrammon ismerkedtek meg egymással. Berni tette meg az első lépést, amikoris Ádám egy storyára reagált. A zenész persze azonnal kiszúrta a csinos hölgyet a rajongók sokaságából, elmondása szerint szerelme egy olyan kis ikonban is nagyon szembetűnő szépség volt.

"Azt, hogy ki írt rá kire, azt már nem tudom, de ugye be voltam már neki követve és akkor így megvolt ez a kölcsönös vonzalom." - emlékezett vissza a megismerkedési fázisra Ádám az RTL reggeli műsorában.

Ádám elmondása szerint, azért nem aggódott azon, hogy Berni csak egy lenne a népes rajongólányok sorában, mert a lány kezdetben nem is ismerte a zenei munkásságát. Állítólag egy Curtis-szel közös képükön látta meg először Berni a fiatal tehetséget, ahol rögtön szimpatikus lett számára, ezért is döntött úgy, hogy beköveti.


Forrás: Blikk