Kiderült, hogyan szövődött Inti és Sáfrány Emese szerelme
2022-11-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Igencsak nehéz év volt ez Sáfrány Emese számára, aki több mélyponton is átesett, s csupán a kisfia, Nolen tartotta benne a lelket.

Minden azzal kezdődött, amikor szakított gyermeke édesapjával. „Nem volt könnyű feldolgozni, hogy egyedülálló édesanya lettem. De mivel keseregni sem akartam, hamar eljutottam arra a pontra, hogy muszáj lesz összekapnom magam, amihez segítséget is kértem. Családállításra mentem, coach-hoz és pszichológushoz fordultam. És pár hónap leforgása alatt sikerült annyira rendbe tenni a lelkem, hogy még egy új kapcsolatra is készen álljak. Ekkor lépett be az életembe Inti, aki nemcsak engem vett le a lábamról, hanem a fiamat is, és ezzel át is ment a próbán. És igen, egy ideje komolyra fordult a kapcsolatunk, amit csak még tovább mélyített az elmúlt időszak. Túl vagyunk egy nagy ijedelmen. Inti szívével gondok voltak, pár hétre kórházba is került. Hát, ez sem volt egy sétagalopp” – mesélte Emese, aki emellett a stressz mellett a barátnőjéért, VV Anettért is aggódott a teaszeánszos eset után.

„Az elmúlt hónapok próbára tettek. Szerencsére az idő mindent elrendezett. Inti ma már teljesen jól van, de vigyáznia kell magára. Segítettem az életmódváltásban, felügyeltem, mennyit iszik, mit eszik, és ha nem tartja be az orvos utasításait, azonnal rászólok. Az egészségéről van szó, amit komolyan kell venni. Hál' isten, Anett is szépen gyógyul. Amiben kértek, segítettem neki. Ha a szeretteimről van szó, nem ismerek lehetetlent” – magyarázta Emese, hozzátéve: a rengeteg stressz ellenére nem omlik össze, ugyanis a kisfia miatt mindig a legjobb formáját kell hozza.

„Sem a hétköznapi terhek alatt, sem komolyabb problémák esetén nem omolhatok össze, anyaként egyszerűen nem tehetem. Mert ha én nem vagyok jól, azt a fiam azonnal megérzi. De tényleg jól vagyok! Eleget foglalkoztam, foglalkozom magammal ahhoz, hogy így vagy úgy, de túllendüljek a gondjaimon” – árulta el a Story Magazinnak.