Folytatódik Solti Ádám apasági pere
2022-11-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pénteken a Kecskeméti Járásbíróságon folytatódott tovább Solti Ádám apasági pere. A színész a tárgyalás tervezett kezdete után néhány perccel érkezett meg a helyszínre, ügyvédje társaságában. Sietősen, de láthatóan jókedvűen ment be a bíróság kapuján, nyilatkozni egyelőre nem akart.

Előtte fél órával érkezett meg gyermeke édesanyja, a felperes, valamint a hölgy ügyvédje, dr. Jeney Kristóf. 

Solti Ádám idén májusban jelentette be, hogy két évvel ezelőtt házasságon kívüli gyermeke született egykori szeretőjétől. Az ügy pikantériája, hogy a gyermek anyjával régebb óta tartott a kapcsolata, mint jelenlegi feleségével, Solti Bernivel, akit a házasságuk alatt rendszeresen megcsalt a titokzatos hölggyel.

A kétéves kisfiút, aki semmiről nem tehet, a színész azóta sem látogatja, helyette édesapja, Solti Ferenc gondoskodik a gyermekről.

Az ügyben apasági per indult, ám Solti Ádám nem jelent meg a legutóbbi tárgyaláson. A story.hu-nak akkor eljuttatott nyilatkozata szerint azért nem látogatja a kisfiút, mert nem tud együttműködni annak édesanyjával.

A bíróságon azért nem jelentem meg, mert a bíróság részére benyújtottam egy hivatalos iratot, amelyben írásban is elismerem, hogy én vagyok a gyermek édesapja. (...) Szeretném tisztázni, hogy a 2 éves gyerekemmel egyelőre azért nem tudom tartani a kapcsolatot, mert az édesanyjával semmilyen formában nem tudok együttműködni" – írta akkor.