Kiderült Caramelék második gyermekének a neme
2022-07-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Azt eddig nem lehetett tudni, hogy a házaspár második gyermeke milyen nemű lesz, de a gyönyörű kismama nemrég megosztotta a nyilvánossággal a nagy hírt.

 

Mint ismeretes, Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi újból szülői örömök elé néznek. Elmondásuk szerint a második babát nem tervezték, de nagyon nagy a boldogság, hogy bővül a családjuk. aminek nyomós oka van. A 2014-ben született Szofi és a kistesója között nem véletlenül lesz 8 év korkülönbség, ugyanis Szilvi többször is elvetélt az elmúlt években. Azt eddig nem lehetett tudni, hogy a második gyermekük milyen nemű lesz, de a gyönyörű kismama az Instagram-oldalán lerántotta a leplet a titokról, így kiderült: Szofi fiútestvért kap.

"Amikor Szofival voltam várandós, mindenki, de tényleg mindenki azt tippelte, hogy kisfiú lesz. Én voltam az egyetlen, aki makacsul hitte és tudta, hogy nem lehet más, csakis kislány! Most is ezt éreztem… nem lehet más, csakis kislány, hiszen én annyira lányos anyuka vagyok! Egy gyermek születése hatalmas áldás… de még nagyobb áldásnak érzem azt, ha mindkét nemből megadatik Óriási öröm és meglepetés Nekünk Ő!"– olvasható Szilvi posztjában, amiben egyébként Janikovszky Éva Örülj, hogy fiú! című könyvéből is idézett.

Forrás: Blikk